-
Geçici donma sorunu yaşayanlar :
Hangi harrdisk bölümüne kurulu ise (C:\ ya da D:\) sağ tıklayın.
[B]Özellikler> Araçlar>Şimdi Birleştir >Birleştir[/B] adımalrıyla disk birleştirme işi yapın biraz daha düzelir. Bu işlemden önce makienyi yendien başaltın ve hiç bir program açmayın.
-
Bugün dikkat ettiğim 3 şey var, TAHVIL , Paritede ve Para çıkışında geri dönüş var. Lipsky nin gelişini de kullanarak bir şeyler yapabilir bunlar. Ha birde Gökhan kuralı, DOW DAx düşerken biz düşmedik, artarken arttık bu öğleden sonrası için
-
son kıslaarıd 25 puan karla kpatıp..filataaa...acaip hayvanlara benziirler
-
[QUOTE=Astatin;121429]son kıslaarıd 25 puan karla kpatıp..filataaa...acaip hayvanlara benziirler[/QUOTE]
ekran battı ::: azımdaki tüm suyu ekrana püskürttüm gülerkene :::
-
[i]17:00 ABD Toptan Eşya Stokları Önceki -1,6% Beklenti -1,2%[/i]
-
sn sazan a maşallah !
nokta atışı yaptı bugün..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;121432]sn sazan a maşallah !
nokta atışı yaptı bugün..[/QUOTE]
cortları açarkenede yaptıydı maşallah diyek
-
[quote=Astatin;121429]son kıslaarıd 25 puan karla kpatıp..filataaa...acaip hayvanlara benziirler[/quote]
sistem alda niye shortlarsınki uysana sisteme.:)
-
[quote=YAVUZHAN;121432]sn sazan a maşallah !
nokta atışı yaptı bugün..[/quote]
Bendende bir alkış tebrikler,
Bu arada Larossian üstat sistemlerin son durumu nedir acaba?
-
42450 yi geçebilirsek 42900 görebiliriz...bence...
-
[quote=Larossıan;121434]sistem alda niye shortlarsınki uysana sisteme.:)[/quote]
yok..o işlemi yaptığımda sistem filatosdu..sistemin filatos olmasını seviyorum. o yereler histem yereleri..ne zamanki sistem filattan poza geçer, o zaman durumu ona uyduruyorum..şimdi alda am a ayrı
-
U[color=blue][b]zun çok uzun 4 aylık bir aradan sonra herkese yeniden saygılar, sevgiler, selamlar...[/b][/color]