[QUOTE=booth;121474]dowun artışını yediler yine afiyetle[/QUOTE]
Dün akşam biz yine buralardayken dow 100 puan aşağıdaydı. Negatif ayrışma bu olsa gerek...
Printable View
[QUOTE=booth;121474]dowun artışını yediler yine afiyetle[/QUOTE]
Dün akşam biz yine buralardayken dow 100 puan aşağıdaydı. Negatif ayrışma bu olsa gerek...
Ne güzel dow 200 puan artı vob ve imkb eksi.Allah Allah.
[QUOTE=Astatin;121476]İş Başa Düştü,
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/QUOTE]
Hatta biz kapandıktan sonra 9000 gösterip 8650 kapatsın böylece 9000 stresinden de kurtulsun dow.
Spot 100 endeksimiz yarın sabah 34000-34100 direncine ulaşırsa, üstüne atmasıyla olumlu hava yakalanabilir, bu ihtimali yarın açılıştan sonra olası yukarı hareketlerde es geçmemeli, saygılar....
[quote=enorton;121477]Dün akşam biz yine buralardayken dow 100 puan aşağıdaydı. Negatif ayrışma bu olsa gerek...[/quote]
170 puan olmasın?
dow da vadeli kapanış gunu bugun her sey olur yarın normale doner o yuzden tınlamıyorlar vade kapansın önumuze bakarız dıyorlar.
Dow bitir artık şu rüyayı.Uyandır bizi uykudan.Kriz biter keriz bitmez.
[quote=VOBiX;121479]Hatta biz kapandıktan sonra 9000 gösterip 8650 kapatsın böylece 9000 stresinden de kurtulsun dow.[/quote]
O beni aşar...Multileytırıl beddua yeteneğim yok sadece yunileytırıl edebiliyorum..e oda yeter...:D
Spot 30 için 42800-42900 ilk ciddi direnç seviyesi...
Şeytan diyor kısaları kapat yarın ilk seans buralara ulaşmaya çalışabilirler bunlar, ordan kısalırsın, ama dow düşecek diyorum bi taraftan kısalara devam, bu ekran takibetmek pis iş, saygılar....
gene lönk dedi.
41750 longlar ile devam ama geceye flat
[QUOTE=Larossıan;121486]gene lönk dedi.[/QUOTE]
Senin bu sistemi [B]ancak[/B] kapatmadavası türü bir dava sabah 2500-3500 puanlık gaplı açılışla short yaparlar heralde:..:, dahada al vermez böylelikle, ne sistemmiş birader, lönk yapışmış sanki:..::..::..:, ama habire yavaş yavaş düşüyoruz bu arada....saygılar....