-
[quote=marakes;121538]kesinligi yok kanıtlanms bı tarafı yok hatta bunu dünyada kanıtlamaya yeltenicek bi güç de yok..ama bi zamanlar cola için de çok düşük miktarlarda kokain ıcerdgınden ve tabi dünyadaki en iyi alıcılarndan biri oldgundan bahsederlerdi..bı ıcen bı daha ıctıgnden mantıklı gıbı gelıyo ınsana.yıne de bilemeyiz tabi..bu cok guclu degıl demekkı açıga cıkms..zaten ne zaman yasaklanır hemen bızde ortaya cıkar..nası mılletız anlamam ucuzluk oldu mu bı yerde çürük çarık yada zararlı mı olucak illaki bize:)[/quote]
şunu bilir şunu söylerim USA menşeli tüm ürünler bağımlılık yapar. Malbora içen bırakamaz Cola icen Pepsi icemez, Camel icen de öyle yani yerli malı yurdun malı bırakın şu emparyalist mallarını donun özunuze AYRAN için şELBET için :..:
-
Dow şimdi 8900 ü aşarak kaparmış akşama, bide futurlar sabaha artı olurmuş, amaniiiiin, sabaha kısaları kapamak farz gibim bişey olabilir, gökhanın anlattığının tersi durumları yani, bide yarın açılışı +200 yaptımı al sana 9000üzerine atmış 9088 direncine ulaşıvermiş:), bizde curcuna olurmu? soruya bak hizaya gel gibi oldu dimi? saygılar....
-
[quote=marakes;121538]kesinligi yok kanıtlanms bı tarafı yok hatta bunu dünyada kanıtlamaya yeltenicek bi güç de yok..ama bi zamanlar cola için de çok düşük miktarlarda kokain ıcerdgınden ve tabi dünyadaki en iyi alıcılarndan biri oldgundan bahsederlerdi..bı ıcen bı daha ıctıgnden mantıklı gıbı gelıyo ınsana.yıne de bilemeyiz tabi..bu cok guclu degıl demekkı açıga cıkms..zaten ne zaman yasaklanır hemen bızde ortaya cıkar..nası mılletız anlamam ucuzluk oldu mu bı yerde çürük çarık yada zararlı mı olucak illaki bize:)[/quote]
Bir şirket tabiki insanları bağlamak için araya katacak birşeyler.Ama isteyen kolayı bırakabiliyor bu kadar basit.Yani ille kola içecem diye dürtü oluşmayabiliyor.Ben mesela kola hastasıyım ama içmesem de olur.O dürtüyü kontrol edebiliyorsunuz.Ne bileyim cappy vişne falan içsem de o kola gibi yerine kullanabiliyorum.Bence kolada yok öyle eroin gibi şeyler.Tabiki vücudu rahatlatıcı herşey bağımlılık yapar.Bu kola da rahatlatıyor.Bundan sonra hergece shortum.Yğzde 100000000000000 eminim çökecek dow.
-
[quote=delinda78;121535]Trader 38580 bu sistemli gönderilerine sevinemeden gidiyor...
MEĞER sadece bugün içinmiş bu sinyallerüüüüüüüüü[/quote]
sinyalleri ilgi gördüğü ve ben ekran basında olduğum sürece yayınlayacağım. hangi işlemi yaptığımı her zaman söyleyemem dedim. ama yorum yaparım inşallah.
-
Sayın Queen gectiğimiz Pazar değil bir önceki Pazar günü size bir mesaj atmıştım ama size ulaşmadı sanırım...Ne zaman atmaya çalışsam ''Bu üye sistemimizde bulunamıyor'' diye bir hata mesajı çıkıyor...Bu arada bütün foruma saygılar ve bol kazançlar...
-
[QUOTE=QUEEN;121534]bugünde zarardayım 500 kardan -200 oldum ..batış ve bitişime az kaldı..sisteme uymuyorum..kol kesemiyorum..batıyorum..[/QUOTE]
graliçem deme öyle yaw üzülüyorum :(
-
[quote=bull market;121541]Dow şimdi 8900 ü aşarak kaparmış akşama, bide futurlar sabaha artı olurmuş, amaniiiiin, sabaha kısaları kapamak farz gibim bişey olabilir, gökhanın anlattığının tersi durumları yani, bide yarın açılışı +200 yaptımı al sana 9000üzerine atmış 9088 direncine ulaşıvermiş:), bizde curcuna olurmu? soruya bak hizaya gel gibi oldu dimi? saygılar....[/quote]
Spot yüzde 1 artar 42800 olur.Vob 42700 e alırlar 100 puan için o risk tehlikeli oluyor.Bence yüzde 4 civarı eksi olacak dow.Aha da yazdım burayaaaaaaaaaaaa.Experince.Paramız bitti dediysek beynimiz bitmedi henüz.Düşecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Dün geceki alış sahte idi bence.Bir düşüncem de dow artarken dax hala dünkü akşamki seviyede hatta altında.Bugünden beri izliyorum dax almıyorlar.Son gün bence bugün çıkısın.Yüzde 80 artmış imkb yüzde 7.5 düşmüş ise çok değildir.Sadece tepeden 3000 puan eksi vob.Daha yeni başlıyoruz.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121546]Spot yüzde 1 artar 42800 olur.Vob 42700 e alırlar 100 puan için o risk tehlikeli oluyor.Bence yüzde 4 civarı eksi olacak dow.Aha da yazdım burayaaaaaaaaaaaa.Experince.Paramız bitti dediysek beynimiz bitmedi henüz.Düşecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Dün geceki alış sahte idi bence.[/QUOTE]
son bir haftadır ilk defa sana katılıyorum gökhan..:..:. dow gebersin, çünkü kısayım..:D.dng
-
[quote=trader38580;121526]hergün böyle yazamayabilirim. bugün forumdaki arkadaşlar işlem mantığımı görsünler diye işlemlerimi yazdım. bundan sonra sanırım yazmam. genel yorum yaparım. başarı için sistem,teknik analiz ve histemin birlikte kullanılması gerekiyor. herkese bol kazançlar.[/quote]
hocam işlem mantığını gördük,,, de,,,, sen olmazsan o mantık bizim bi işimize yaramaz,,,,,,,,,,, haziranı çıkaralım da öyle bırak bari,,,,,,,, üüü
ben de bu paralar nereye gidiyor diyordum,,,, meğerki meb deki öğretmende toplanıyormuş,,,,,, :p
böyle bir günde 1500 puan yapmak süper ötesi bişi,,,,,,,,, ben seni bırakmam,,,,,,,,,, :)
-
[quote=SaNCaKTaR;121540]şunu bilir şunu söylerim USA menşeli tüm ürünler bağımlılık yapar. Malbora içen bırakamaz Cola icen Pepsi icemez, Camel icen de öyle yani yerli malı yurdun malı bırakın şu emparyalist mallarını donun özunuze AYRAN için şELBET için :..:[/quote]
eski bi gazetecinin yıllar önce anlattgı bi hikayeyi aktarıyım..ürdün dü sanırjm ülke..davet verılıyo,gazetecıler devlet başkanı ıle konusmaya baslıyolar.icecekler alınıyo falan..gazetecinin biri ikramlar arasında cola oldgunu da görünce ülke de ozellıkle cola ya karsı bı tavır oldugunu hatrladgını ve en son bunun yasaklanması dusuncesnde oldgunu başkana hatrlatıyo.başkanın cevabı şu oluyo..evet düşündüm ve hatta yasaklamak için uygulamaya da başladım.ama ondan sonrasında neredeyse ayaklanma çıkar hale geldik..mecburen yasagı geri kaldırdk hem iç hem dış baskılarla baş edemedik..sözün özü cola yada benzeri ürünler silahtan da güçlü..zaten cola içip de bana kola verin diye dolassanız yanı bildginz bagımlı gibi. o zaman aleni olur içinde oldugu..ama sureklı ıctgnzde de ıclıyo yani insan bırakamıo..ben de içiyodum bıraktm o ayrı arada derede içiyorum..kolayı bu aralar pas sökücü olarak kullanyorm işe yarıyo:)
-
[quote=bull market;121541]Dow şimdi 8900 ü aşarak kaparmış akşama, bide futurlar sabaha artı olurmuş, amaniiiiin, sabaha kısaları kapamak farz gibim bişey olabilir, gökhanın anlattığının tersi durumları yani, bide yarın açılışı +200 yaptımı al sana 9000üzerine atmış 9088 direncine ulaşıvermiş:), bizde curcuna olurmu? soruya bak hizaya gel gibi oldu dimi? saygılar....[/quote]
as daha konuşsan kalbime inme inecek .dng
-
[quote=jerfin;121547]son bir haftadır ilk defa sana katılıyorum gökhan..:..:. dow gebersin, çünkü kısayım..:D.dng[/quote]
Bedduayı pek sevmem ama kan ve gözyaşına bayılırım.üüü