-
bugün 42375 şort ve 41800 filat ile 575 puan ile başlayan sörfüm, 50-100 puana yapılan genelde karlı işlemlerle geçti...son pozisyonumu saymaz isek 825 karda idim..en son Dow jones un bu akşam düşeceğini varsayarak 424xx lerden şortladım..dow jones muhtemelen düşer...Burada özellikle 42300 üzerinde ıkına sıkına yükseltilen ve arzu edene mal verilen bir piyasa vaerdı sanki...sonuç olarak kapanışlar itibariyle kar 625 puan..fekat yarın çiftetelli ile zılgıt çekme arasında bir pozisyonda olabiliriz..artıkkader... dow gebersin 1 milyon çiçek açsın
-
fdow satta dow alda bakalım hangisi yenecek..
-
-
Bu dowa bişey olmaz arkadaşlar 8030 9000 bandına sokacak bu namıssızlar ondan sonrada düşüş bitti diye ver elini ralli.:::::::::Uyarayımda şimdiden kızmayın sonra..kom
-
mbm nerde acaba..merak ettim..
-
[quote=fXci;121524]SEYYAH bugun 450 pıvan kar yapabildim bereket versim.. gene geçtin beni gız :::
geceye 42625 cort yattım[/quote]
+650 puan kaldı bugün bana...
çok para kaçırdım ağbey bugün erken kapattım pozları hep.şeytana uyduk.:o
geceyede 42.450 gibi bir ortalama ile SHORT kaldım.yanlış yaptım sanırım erken gibi SHORT için.
trendde oturmak güzelde aradaki dalgalarda sörflemek (sörf yapmak/surfing) lazım :D
sörflerim-sörflersin-sörfler-sörfleriz-söflersiniz-sörflerler :p:p:p
DJI çok pis duruyor doğan görünümlü şahin gibi.yanarız valla dünkü gibi topuklarsa.
-
al geldi..üzgünüm.yoksa çarpıyolarmı sistemleri ahlaksızlar...günlükler sat vermeden gece short girmek sakıncalı görünüyor..
-
[QUOTE=QUEEN;121584]al geldi..üzgünüm.yoksa çarpıyolarmı sistemleri ahlaksızlar...günlükler sat vermeden gece short girmek sakıncalı görünüyor..[/QUOTE]
satta satta ... çökecek bugün dow .. günlükler yarın sat verir.... :o
saatlik dowda obo var ... obo yapmadan düşmez bu meret ... son yarım saati iyi izleyin ayı kardeşlerim benim... :o
-
[QUOTE=selçuklu;121585]satta satta ... çökecek bugün dow .. günlükler yarın sat verir.... :o[/QUOTE]
Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D
-
[QUOTE=QUEEN;121586]Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D[/QUOTE]
:D uykuyu bozmaması lazım bu vobun bozuyosa zaten uykusuz uykusuz trade zor ... ben uykusuz duramam valla . dünya umrumda olmaz yatağa girdiğimde .. :o
-
[QUOTE=QUEEN;121586]Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D[/QUOTE]
Ben bir ara forexe de merak sarmıştım, gerçekten uyuyamıyordum. Ramazanda gece sahura kalkıyordum, hemen bloombergi açıyordum. Asya borsaları nasıl diye... Eşim isyan etti en sonunda, eskiden sahur programları izlerdik şimdi borsa izliyoruz diye. :D
Çok şükür bazen unutuyorum dow nolmuş diye bile bakmıyorum...
-
[QUOTE=selçuklu;121587]:D uykuyu bozmaması lazım bu vobun bozuyosa zaten uykusuz uykusuz trade zor ... ben uykusuz duramam valla . dünya umrumda olmaz yatağa girdiğimde .. :o[/QUOTE]
fullsem ben uyuyamıyorum valla ne yalan söyliyim ..:o