[QUOTE=QUEEN;121626]nasdaq aldı başını...kısalara ekmek yok gibi sabaha..[/QUOTE]
sende mi kısasın..:)
Printable View
[QUOTE=QUEEN;121626]nasdaq aldı başını...kısalara ekmek yok gibi sabaha..[/QUOTE]
sende mi kısasın..:)
Selamlar Voborsa ahalisi...hepinize ii geceler diliyorum. Sizden bir ricam olacak ücretsiz veri izleyebileceğim bir ekran var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar iyi geceler. Bol kazançlar.
[QUOTE=jerfin;121627]sende mi kısasın..:)[/QUOTE]
evet sabah açtıklarım duruyor..ağır kitle olalım dedik.:D.olmuyor olmuyor..:confused:
eziyet vallahi bu dow un yaptığı.LONG kalana da eziyet short kalana da...öldürmüyor süründürüyor resmen...
şimdi +/- 20/30/40 kapatsa kime ne faydası var?
yıkılmadı gitti anasını satayım.ne dowmuş hala en yükseklerde dolanıyor...
[QUOTE=VendETTA;121628]Selamlar Voborsa ahalisi...hepinize ii geceler diliyorum. Sizden bir ricam olacak ücretsiz veri izleyebileceğim bir ekran var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar iyi geceler. Bol kazançlar.[/QUOTE]
[url]http://www.adblue.de/futures.htm[/url]
ataonline da vob vardı..
[QUOTE=QUEEN;121629]evet sabah açtıklarım duruyor..ağır kitle olalım dedik.:D.olmuyor olmuyor..:confused:[/QUOTE]
trend aşağı nasıl olsa.. sabah 1000 puan yukarı gap yapmazlarsa hatırım kalır...dng açılışta basarız tepelerine full shortu..:::.lelele
[QUOTE=jerfin;121632]trend aşağı nasıl olsa.. sabah 1000 puan yukarı gap yapmazlarsa hatırım kalır...dng açılışta basarız tepelerine full shortu..:::.lelele[/QUOTE]
yukardan açılışta sat modası var zaten..epeydir aşağı gapde yapmıyr zaten
Maaş diye bir şey yoktur..Gelen EFT ve giden EFT diye bir şey vardır..
Alış baskısı ve satış baskısı diye bir şey yoktur, pozisyon ayarlaması vardır..
:)
[QUOTE=QUEEN;121633]yukardan açılışta sat modası var zaten..epeydir aşağı gapde yapmıyr zaten[/QUOTE]
yukarı trendde aşağı gapler, aşağı trende de yukarı gapler mutlaka kapanır güniçi.. asıl trend yönündeki gap lerden korkmak lazım, onlar dolmayabilir işte..:cool:
[QUOTE=jerfin;121635]yukarı trendde aşağı gapler, aşağı trende de yukarı gapler mutlaka kapanır güniçi.. asıl trend yönündeki gap lerden korkmak lazım, onlar dolmayabilir işte..:cool:[/QUOTE]
bay hexen gibin konuştun :::
[QUOTE=Astatin;121634]Maaş diye bir şey yoktur..Gelen EFT ve giden EFT diye bir şey vardır..
Alış baskısı ve satış baskısı diye bir şey yoktur, pozisyon ayarlaması vardır..
:)[/QUOTE]
peki örtmenim...kom
yahu ne sapık hareketler yapıyor bu dow bugün...bi aşağı bi yukarı sonra aniden geri aşağı v.s...