350-500 aralığı direnç oldu kısa vadede..
bu aralığın üzeri yeniden canlandırabilir 5 dk lıkları..
Printable View
350-500 aralığı direnç oldu kısa vadede..
bu aralığın üzeri yeniden canlandırabilir 5 dk lıkları..
250 puana flat..
Ahada şimdi de al geliyi 15 likte 275 de
Grafiğe şöyle bir bakıyorum da çok pis taban formasyonu var... Acayip depecek gibi sankim... Ama sistem sinyal vermedikçe ne short'lardan çıkarım, ne de long açarım... Artık geleceği tahmin ederek trade etmek yok benim için.. Gerekiyorsa manyak zarar yazarım ama ben o işlere geri dönmem artık... :)))
arkadaşlar [COLOR="Red"]0.9 tl [/COLOR]nin altında komisyon verecek aracı kurum var mı..özelime yollarsanız sevinirim.
[quote=abka;261304]arkadaşlar [COLOR=red]0.9 tl [/COLOR]nin altında komisyon verecek aracı kurum var mı..özelime yollarsanız sevinirim.[/quote]
Var..
Kontrat başına 0.7 TL ye olur sana..
AB Yatırım A.Ş.
(Asti Butterfly Yatırım A.Ş.)
Butter-fly : Batır Kaç:D
[QUOTE=Astatin;261305]Var..
Kontrat başına 0.7 TL ye olur sana..
AB Yatırım A.Ş.
(Asti Butterfly Yatırım A.Ş.)
Butter-fly : Batır Kaç:D[/QUOTE]
ne kadar işlem hacmine..:::
:::
sanko tavsiyem 1.5 tl işlem başı
[quote=Strategist;261301]Grafiğe şöyle bir bakıyorum da çok pis taban formasyonu var... Acayip depecek gibi sankim... Ama sistem sinyal vermedikçe ne short'lardan çıkarım, ne de long açarım... Artık geleceği tahmin ederek trade etmek yok benim için.. Gerekiyorsa manyak zarar yazarım ama ben o işlere geri dönmem artık... :)))[/quote]
Le pranaoid scenario :o
Şinci sistemci sayısı arttı..Yani herkes ortalamada yakın yerlerden poza giriyor ve çıkıyor, ortalama aynı dönemlerde poz tutuyor..Doğal olarak buda işlemlere yansıyor. KY işlemi, PY işlemi ile asimetrik olduğundan, ne kadar sistemli KY hareketi o kadar PALA aksiyonu demek.. Misal sabah beklenenin altında eksi ile açtı. Herkesin sistemi GAP a rağmen alda kaldı..E mal veren yok, PALA birazdaha bastı aşağa mal düşürene kadar:D:D şimdi pek çok sistem sat verdi...??????so ?:o
Ben ne ediyorum : Yerel max ve min tepelere/diplere çok uzak (subjektif) gelen sinyallere pek takılmıyorum...üwwww
[QUOTE=yusuf_alp;261306]sanko tavsiyem 1.5 tl işlem başı[/QUOTE]
sanko 1 tl idi..ne zaman 1.5 oldu..Demek onun da gözü açıldı.....:)))
Asti hocam sendeki sistem sat mı ya da geçici al sinyal falan varmı
[QUOTE=Strategist;261296]71.225 patron... üvvv... :)))
Patron acaba diyorum ki sistem belli miktarlarda kara geçince otomatik olarak belli miktar poz kapatsam mı.. Mesela +500 kara geçince 1/3'ü salla, +1000 kara geçince de 1/3 daha salla, kalanı sistemle yönet gibi... Kara geçip geçip aynen geri vermekten gına geldi... üvvvv... :))) Ama böyle bir yaklaşımın daha karlı olduğunu test edip kesin emin olmadan yapmam... üvvvv...[/QUOTE]
kısa vadede güldürüp uzun vadede öldürürmü aceba bilmiyorum sitragetist abeyim .. eyice test etmek leazım oda bir sistem oluyor neticede