systems her peryot short signalde amma ben 31425 long yaptım stop yakın tutyorum
Printable View
systems her peryot short signalde amma ben 31425 long yaptım stop yakın tutyorum
fdjı 9060 seviyesin yukarı kırılmadan yükseliş şu aşamada çok zor...Ancak kırılırsa yükseliş gelebilir...
bu hafta cumaya kadar 1000-1500 civarı eksi makasın kapanması lazım ama bakalım spot mu düşecek vadelimi çıkacak
31425 longs 31975 realiz etim .. systems long signali beklyorum terkar long icun
öncü menkul ekim yerine [B]aralığa [/B]verdi 32,000 e, 1 dakikada 950 point zarar,
longlar devam dahaa makasımız var kapanması gereken..
32800 üstesinde 15 dakk system long signal olr halen short signalde
Sankonun verdiği Foreks 2000 programı donan var mı benim gibi?
[QUOTE=enorton;57427]Sankonun verdiği Foreks 2000 programı donan var mı benim gibi?[/QUOTE]
şu anda kullanmıyorum ama eskiden kullanırken genelde donar kalırdı kapatıp açarsan düzelir.
[quote=mozkan;57421]öncü menkul ekim yerine [B]aralığa [/B]verdi 32,000 e, 1 dakikada 950 point zarar,[/quote]
aralık vade
32,369 satış
33,112 alış
adet 100
zarar 7,5 milyarcık öncü menkul :cool:
[quote=AMON RA;57365]Sn.Mozkan bende sizin gibi düşünüyordum.Lakin şu birkaç aydır yediğimiz darbeleri gözönüne alınca Vob yönetiminin yatırımcıyı korumak adına çok doğru bir karar aldığını düşünüyorum.Saygılar.[/quote]
marjı %15 e çekerek mi koruyacak hiç sanmıyorum
[QUOTE=mozkan;57430]marjı %15 e çekerek mi koruyacak hiç sanmıyorum[/QUOTE]
Lütfen yanlış anlaşılmasın vob yönetiminin avukatı değilim. Her yaptıkları doğru demiyorum.Bana göre kaldıraç konusunda yaptıkları doğru diğerleri tartışılır hemde çok tartışılır.Saygılar!
şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;57434]şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.[/QUOTE]
rica edersem elinizin altında varsa, bu beklentinizin bir grafiğini alabilirmiyim.
bu arada longaların yarısını 32750 den verdim.
[QUOTE=jelibon;57434]şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.[/QUOTE]
23 yazdığınız 23 ekim mi oluyor (yani önümüzdeki perşembe) ?
32525 uzun, sistem AL verdi...
5 dakk system kararsız 15 dakk system short signalde halen gun system short signalde.. ben flat halen
terkar asaya gider 31.000 yeresine gelirse ilginc gun olur.. ordan terkar long stop yakın olur tabiki
omuz baş omuz görüntüsü şuan yukarı geçilemedi...
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/20/2026.bmp[/img][/url]
31875 kısa yeniden...
31800 desteği önmli...
sn teo adx takibini yapıyormusunuz hala ben cok faydalanıyorum 25 in üstünde trend var yada yok seklinde çok faydası oluyor bana:)
31800stop alınarak long açılabilir,fdjı 9060ı kırarsa dahada güzelleşir...
sabahki 31300 civarı öğlenki dip 31800 civarı;
yani yükselen dip güzel bir durum, eller tetikte...
15 dakk system long signalde
kaldırac avantajından dolayı dolar kısa endeks longa göre daha mantıklı
evet beklediğim hareket geldi umarım devamı olur, matriks dondu bugün bu matrikste bir sorun var heralde.
[QUOTE=traderx;57454]evet beklediğim hareket geldi umarım devamı olur, matriks dondu bugün bu matrikste bir sorun var heralde.[/QUOTE]
matrix bende donardı amma bende normal :)
[QUOTE=traderx;57451]sabahki 31300 civarı öğlenki dip 31800 civarı;
yani yükselen dip güzel bir durum, eller tetikte...[/QUOTE]
dips yükselyor evet guzel bu 15 dkk system long teyit gelir eyer ani 34000 potansına girceyiz amma dikkat olmak onemli
şimdilik sistemim sistemsizlik:) 5 dakkalık grafiği inceleyip karar veriyorum, haguan bey yok kimse yazmıyor herkes suskun.
yalnız şunu söyleyim şu anda şort daha riskli, ayrıca eksi 1000 puan makas hikaye bu fark kapanacak bence cumaya kadar.
Sistem yine AL verdi, günlerdir sisteme uymamanın bugün ise uymanın cezasını çekiyorum :(
Bu sinyale uymayacağım, 33000 geçilmeden AL yok...
30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...
[QUOTE=teo;57463]30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...[/QUOTE]
felaket habercisi oluyor :D
fakat genelde uzun vadede geçerli...
[QUOTE=teo;57463]30 dakikada elmas goruntusu var. BU elmas ne oluyordu, teknık olarak, hatırlayamadım...[/QUOTE]
genel tepede olr asaya kopar amma dipde olarsa yukarya olur mu ?.heyk ..graf ters cevirm lazım
[url]http://www.teknikborsa.com/teknik21.asp[/url]
[url]http://www.bilgilik.com/ekonomi/teknik-analiz/elmas-formasyonu.html[/url]
Fakat bunlar zirvede oluşanlar için.
ata yatırımdaki piskopatı seviyorum :)
[QUOTE=hexen;57466]genel tepede olr asaya kopar amma dipde olarsa yukarya olur mu ?.heyk ..graf ters cevirm lazım[/QUOTE]
tesekur ederım, dıpte olunca bır sey olmuyor demek, ıyı o zaman...
Teknık kıtaplarda vardı, kalmıs aklımda ama formasyonları ezberlememıstım...Bunun hedefı nasıl belırlenıyordu
Resmen gündüz futures lar ile manipule ediyorlar, bu gece dowun dusecegıne adım gıbı emınım, artık moda oldu, sabah futures artı ıse dow eksı, eksı ıse dow artı...
ben gece flat giryorum. İsteyim .. long girmek amma risk olur cok ondan flat giryorum
long:) 32625