[quote=Astatin;121781]içimde pis alacaklarına dair bir his var :)[/quote]
dur ben bi pozitif ayrışayım :::
Printable View
[quote=Astatin;121781]içimde pis alacaklarına dair bir his var :)[/quote]
dur ben bi pozitif ayrışayım :::
dow nereye koşuyor
[quote=adalı54;121759]Bu iş icin borsa Vob bilmeyen insan lazım buraya geldi tıkla şuraya geldi tıkla diye
Bir adam tutmaya karar verdim konuştuk anlaştık sistem ne derse onu yapacak benden de iyi maaş alacak sistemi anlattım cok kolay dedi yaparım dedi tamam dedik ertesi gün işleme başladı bende o yapıyor diye ekrana bakmıyorum saat 4 .5 gibi bi baktım 500 puandan fazla zarar var tel actım ne oldu dedim Benim adam başladı stoks.oraya değdi macd buraya geldi rsi cok cıktıydı düşüer zannettim yükselir zannattim yükselmedi gibin laflar etmeye YANİ BİZE ROBOT LAZIM HİS DUYGU OLMAYACAK[/quote]
Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
Tek eksiğim vobdan direkt veri almak, yani arada matriks olmayacak, matriks ve e brokerın yerini alacak bir program yazmak ve bunun üzerinde sisteminizi çalıştırmak problem olmaktan çıkacak.
İddia ediyorum Matriksdekiler bu işi kolaylıkla yapabilirler ama yapmıyorlar.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim
[QUOTE=TIFIL;121785]kırın artık şu 150-250 arasınıda uçuşa geçelim...bence...[/QUOTE]
Napyon abim senya ben kısadayım şunları bi kapatayım 43025 kısadayım ondan sonra nereye gidecekse gitsin
[QUOTE=QUEEN;121787]dow nereye koşuyor[/QUOTE]
9000 hedefine...bence...
[QUOTE=booth;121788]Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
Tek eksiğim vobdan direkt veri almak, yani arada matriks olmayacak, matriks ve e brokerın yerini alacak bir program yazmak ve bunun üzerinde sisteminizi çalıştırmak problem olmaktan çıkacak.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim[/QUOTE]
Bence de matrikstekiler bunu yapabilir ama yapmıyor çünkü mevzuat uygun değil sanırım. Bir de bu işin sorumluluğunu almak istemezler... Mesela sistem AL dedi ama işlem gerçekleşmedi. Sorumlu kim olacak?? e-broker da kaç kere emrim gitmedi, kimse sorumluluk üstlenmedi. Sanırım FX piyasasında otomatik AL SAT var peki orada hiç aksaklık yaşanmıyor mu, yaşandığında sorumluluk kimde? Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim...
[QUOTE=oguzhan;121789]Napyon abim senya ben kısadayım şunları bi kapatayım 43025 kısadayım ondan sonra nereye gidecekse gitsin[/QUOTE]
kırarsa demedi deme,ona göre(İbrahim):D
[QUOTE=booth;121788]Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
yapabilirsiniz.. emma verileri cekmek için yasal yükümlülükler vardır.. her önüne gelene vop veri vermezki ::: matriks bedelini verip vobdan veriyi cekiyor ve bize parayla satıyor.. onun gibi bedelini ödersen çekersin abi :::
emma sen matriksten çekmeye bak verileri ... onun icinde matriks acık kaynak kodlarına ulasman leazım .... onada ulaşamazsın gayri... sky star 2 uydu alıcısının yazılımı için cok ugrastık zamanında ::: belli küçük kısmın açık kaynak kodlarını bilem vermediler.
Burda herkes mühendis galiba... Bence bir topik açalım, herkes kendini tanıtsın...
Veriyi matriksten alsanız olmuyor mu yani yazılacak yazılım matriks ile e broker arasına girip matriskten aldığı veriyi sisteme aktaracak ssitemden sinyal gelince de e brokera gönderecek şekilde ayarlanabilir. Metastock için bile pluginler yani eklentiler var bu da yapılabilir.
kısalar stoplandı long şimdi
Bu piyasalar TOBO ile mi kurtulacak acaba?