-
[quote=fXci;121807]abi zistemini ve indikatörleri çalıştırabilecek bi program yazmak çok zahmetli... koyduysan kafaya hazır calısan matriksi kullanmak daha mantıklı deelmi... sen sadece emir iletme paneli yazsan yeter gayri ::: açık kaynak kodlarına ulaşıp hazırda calısan matrikse .......senin yazdığın emir iletim panelini entegre et .....bence ayrı program yazma cok iş::: tek sorun matriks kaynak kodları :::[/quote]
Açık kaynak koduna nasıl ulaşayım? Şirketlerine girip kodları mı çalayım. Matrikten her türlü veriyi almak mümkün olsa ne ala, RSI in o anki değerini verirmi acaba bana?
-
[quote=fXci;121807]abi zistemini ve indikatörleri çalıştırabilecek bi program yazmak çok zahmetli... koyduysan kafaya hazır calısan matriksi kullanmak daha mantıklı deelmi... sen sadece emir iletme paneli yazsan yeter gayri ::: açık kaynak kodlarına ulaşıp hazırda calısan matrikse .......senin yazdığın emir iletim panelini entegre et .....bence ayrı program yazma cok iş::: tek sorun matriks kaynak kodları :::[/quote]
Vay [B]"ANNA"[/B]sını sayın Vobçiler :D
-
HOYDAA Bree,
Saatliklerde görüne PU lar ne öyle yaaa...Yetmoyomuş gibi bir de TOBO görüntüsü var :) bırrrrrr...
-
[quote=Astatin;121802]pis verecekler[/quote]
:):)ne kadar pis? kaça kadar mesela? kaçı görürse bu görüşünüzden vazgeçersiniz? SL varmı? kaça düşerse vermeleri bitmiş olur? bu soruların bir cevabı varmı? cokmu soru sordum?:..::..:
-
[QUOTE=booth;121810]Açık kaynak koduna nasıl ulaşayım? Şirketlerine girip kodları mı çalayım. Matrikten her türlü veriyi almak mümkün olsa ne ala, RSI in o anki değerini verirmi acaba bana?[/QUOTE]
Kısıtlıda olsa vereyolar emma çok iyi ilişkiye girmen leazım adamlarla..Matrikse yarayacak birsey yapacaksan referanslarında guvvetliyse verirler gayri ::: alman icin onlarla sözleşmeli iş yapman leazım...
-
[QUOTE=SEYYAH;121798]10 yıl sonra belki görürüz otomatik AL-SAT olayını.matirks yapabilir ama yapmıyor vardır bi sebebi.
bence bilerek yapmıyorlar.yoksa sistem sahibi olupta uygulayamayan binlerce kişi var onların ekmeğine yağ sürmemek için yapmıyorlar.sadece onlar mı birsürü ya herro ya merro trade eden ve yolunan tavuk var.bu kitlede bi şekilde mükemmel olmasada sistem sahibi olup otomatik AL-SAT ile yolunmaktan kurtulur.
e o zaman PY kimi yolacak.kendi kıllarına mı ağda yapacak :::[/QUOTE]
Belki de piyasanın FX piyasası gibi derinleşmesini bekliyorlar.
Bir de düşünüyorum da belki böylesi daha iyi. Düşünsene herkesin sitemi zaten farklı yerden al sat veriyor. Sistmeler piyasaya müdahale edince çubuk boyları nasıl olur acaba? Birinin al emri kontrat sayısı falzalığı nedniyle kademeleri düşürüp kaldırrıken diğerinin lşartlı emirlerini çalıştırabilir. Maneul yapınca kontrat sayısını azar azar kademeye yedirme imkanı var.
-
Aranızdaki en çevreci mühendiste benim herhalde,
-
diğer çanakda dolarsa 44000 olurmuyuzkine..
-
[QUOTE=trader38580;121813]:):)ne kadar pis? kaça kadar mesela? kaçı görürse bu görüşünüzden vazgeçersiniz? SL varmı? kaça düşerse vermeleri bitmiş olur? bu soruların bir cevabı varmı? cokmu soru sordum?:..::..:[/QUOTE]
Asti sen kesin sınıfta kaldın hoca takmış sana. Yaz okuluna kaydını yaptır şimdiden .kom
-
[quote=trader38580;121813]:):)ne kadar pis? kaça kadar mesela? kaçı görürse bu görüşünüzden vazgeçersiniz? SL varmı? kaça düşerse vermeleri bitmiş olur? bu soruların bir cevabı varmı? cokmu soru sordum?:..::..:[/quote]
çok soru sromadın..hemen yanıtlayayım..bu bir tahmin değil bir tezahürattır :) içinde sayı ve sistem kelimeleri geçmediğinden de anlaşılacağı üzere:..::..::..:
-
-
[quote=VOBiX;121818]Asti sen kesin sınıfta kaldın hoca takmış sana. Yaz okuluna kaydını yaptır şimdiden .kom[/quote]
:..::..::..: hoca kim:..::..::..:
ben sınavda değil maçtayız sanıyordum ama:::::::::