Aşağıda boşluk da olunca beş dakikalıklar kuşa benzedi. anaokulunda M harfi gibi yapılır ya onlara benzedi.
Printable View
Aşağıda boşluk da olunca beş dakikalıklar kuşa benzedi. anaokulunda M harfi gibi yapılır ya onlara benzedi.
[QUOTE=QUEEN;121820]apsd -----[/QUOTE]
Artı eksi 3000i geçmeden bir şey ifade etmez.
[quote=VOBiX;121749]Andla marşla olmaz o iş isterseniz ekranı Sisteme uyacaksın post itleriyle donatın yine de olmaz. Ya uyarsınız ya uymazsınız. Sistem uymak sigarayı bırakmak gibidir. Ya hiç başlmazsınız yani sisteme başından beri uyarsınız ya da bir kaç gün bırakırsınız dayanamaz saparsınız. VOBa yeni başlayanların avantajı sigaraya hiç başlmamak yani ssiteme uyarak bu işi yapmak.
Geçen erkan. demişti sanırım sistemden önce kafama göre (parite, yurtdışı endeks vs) takılırdım para kazanırdım. Sistem uymaya başlayınca zararlar çoğpladı demişti. Kazandıran bir yöneteminiz yoksa ya da ne yapacağınızı bilmiyorsanız sistem kullanın. Sistemler bir nevi yüzme simidi gibidir. Yüzme bilmeyenler için. Yüzmeyi bilen kişinin simit takması yüzmesini güçleştirir.[/quote]
Evet o kara simitle yüzemiyom ben.:D:DArkadaşlar bugün az önce 2895 adet emir girdim yanlışlıkla ve teminat yetersizliğinden iptal oldu.Vobaşla görüştük.Genelge uyarınca 1000 tl imiş cezası.Normal de 2400 tl olması lazım.Ama böyle büyük emrin cezası hiç olmamalıydı.Yakında yine gazetelerde görüşecez gibi.İlk işim dönünce Türkiyeye Büyükçekmece adliyesine gidip dava açmak.Bu kadar net.Gazetecileri de topluyorum.
birazda kısmet-şans..
benim yakın akrabam,liseyi dışardan bitirdi..öss ile açıkögretim işletme bitirdi..buraya kadar herşey vasat...
ama sonra kamu bankasında(halkbank) müfettişlik kazandı..
kısmet-şansda önemli..
zeka herzaman herşey değildir..
hollanda [B]atasözü''bir bardak sabır,bir kova zekadan üstündür''[/B]
SABIR çok önemli..hele askerlik sadece sabırla biter..zeka sadece işinizi biraz daha kolaylaştırır..
[quote=VOBiX;121815]Belki de piyasanın FX piyasası gibi derinleşmesini bekliyorlar.
Bir de düşünüyorum da belki böylesi daha iyi. Düşünsene herkesin sitemi zaten farklı yerden al sat veriyor. Sistmeler piyasaya müdahale edince çubuk boyları nasıl olur acaba? Birinin al emri kontrat sayısı falzalığı nedniyle kademeleri düşürüp kaldırrıken diğerinin lşartlı emirlerini çalıştırabilir. Maneul yapınca kontrat sayısını azar azar kademeye yedirme imkanı var.[/quote]
Otomatik AL-SAT'â mevcut kanunlar elvermiyor arkadaşlar.
Bugün ABD'de 10 yıllık tahvil ihalesi var ki çok önemseniyor...Perşembe günü gelecek olan Perakende satışlar datasının da iyi gelmesinin beklendiği göz önüne alınacak olursa o zamana kadar piyasayı (ABD borsalarını)fazla bozmayabilirler...Ancak Perşembe'den itibaren her an piyasaya sert satışlar gelebilir.Bu anlamda temkinli olmak gerekiyor diye düşünüyorum.Sistemler hala alda ancak piyasamız zayıf...
[QUOTE=abka;121825]birazda kısmet-şans..
benim yakın akrabam,liseyi dışardan bitirdi..öss ile açıkögretim işletme bitirdi..buraya kadar herşey vasat...
ama sonra kamu bankasında(halkbank) müfettişlik kazandı..
kısmet-şansda önemli..
zeka herzaman herşey değildir..
hollanda [B]atasözü''bir bardak sabır,bir kova zekadan üstündür''[/B]
SABIR çok önemli..hele askerlik sadece sabırla biter..zeka sadece işinizi biraz daha kolaylaştırır..[/QUOTE]
liseyi ve üniyi dışardan bitirmesi aptal olması anlamına gelmezki ::: adam belkim ders çalışmayı sevmiyodur .. dembeldir emma zeki dembel
Full short.Bu arada yeni duygulu robotlar çıkmış.Son versiyon.:::::::::
histem sat diyor..sistem alda.. ben uzun
DAX %2 yukarıda biz %1,23 şimdi nasıl ayrıştık biz pozitif mi negatif mi? Dış kulvardan atak yapan ya da yapacak bir borsa mı var? Atla gel şaban gibi at geri mi koşacak?
[QUOTE=fXci;121828]liseyi ve üniyi dışardan bitirmesi aptal olması anlamına gelmezki ::: adam belkim ders çalışmayı sevmiyodur .. dembeldir emma zeki dembel[/QUOTE]aptal demedim..ama o mesleğe yönelik eğitim veren pek çok üniversite mezununu geride bırakmış olması önemli..
[quote=QUEEN;121830]histem sat diyor..sistem alda.. ben uzun[/quote]
Enteresan;
AYnı durumda ben genelde histem tarafında olurum..Bir de kadınlar duygusal olur derler...kom.komkuin the saylıns fors