3 gecedir dow da yıkım bekliyorum..ama tınlamıyor bile...saatliklerde uyumsuzlukda var..
Printable View
3 gecedir dow da yıkım bekliyorum..ama tınlamıyor bile...saatliklerde uyumsuzlukda var..
[QUOTE=VOBiX;121831]DAX %2 yukarıda biz %1,23 şimdi nasıl ayrıştık biz pozitif mi negatif mi? Dış kulvardan atak yapan ya da yapacak bir borsa mı var? Atla gel şaban gibi at geri mi koşacak?[/QUOTE]
Arap atı gibi bizimki geç açılıyor..:::
hala shortum buraları ekstra short fırsatı olarak değerlendirdim.
ekstraların maliyeti 43.175 stop lossu 43300
büyük titanic sabit portföyümün maliyeti 44.550 ydi [B]stop-long[/B] 43700
[QUOTE=Astatin;121833]Enteresan;
AYnı durumda ben genelde histem tarafında olurum..Bir de kadınlar duygusal olur derler...kom.komkuin the saylıns fors[/QUOTE]
duygulu bir kadın duygusuz sistemciyim any more:rolleyes:
[quote=QUEEN;121837]duygulu bir kadın [COLOR=red]duygusuz sistemciyim[/COLOR] any more:rolleyes:[/quote]
bana da bundan lazım..üwwww...yes disiplin no kıray
Biri çılgınlar gibi satışa geçsinde biraz rahatlayayım öldüm be sistem iki defa ala geldi ama kalıcı sinyal vermedi hala kısadayım
.brv.brv[quote=oguzhan;121839]Biri çılgınlar gibi satışa geçsinde biraz rahatlayayım öldüm be sistem iki defa ala geldi ama kalıcı sinyal vermedi hala kısadayım[/quote]
.brv.brvbize EFG lazım....EFG bir 5000 kontrat çıksa bugün, piyasa onu 3 katını verecek EFG uzunlarını kapatıyor diye :) ...Bu arada EFG nin 1xx,xxx adet uzun kontratı lafını artık simitçiler bile duymuş lafını ediyorlr :)
[QUOTE=sazan;121826]Otomatik AL-SAT'â mevcut kanunlar elvermiyor arkadaşlar.[/QUOTE]
Kendi yaızlımı yapar kullanırsanız ona da karışmazlar. Korsan DVD de yasak ama orjinali sizde varsa kişisel kullanım için kopyalamanıza karışan yok.
Hürriyet son bir yıl içinde çıkmış filmleri 1,25TLye veriyor DVD shopalrda 15-35YTL arası değişiyor. Korsanı yok etmek istiyorsanız 2-3TL yapın orjinalleri de adamlar para çıkmaz diye vazgeçsin bu sevdadan siz de sürümden kazanın. Gerçi internet sayesinde korsan tezgahtan sanal aleme kaydığından bunu yapmakta da geç kaldılar.
[URL="http://www.yazete.com/-bFlasbBir-dolar-2-liraya-satiliyor_14870.html"]Flaş!! 1 dolar 2TL[/URL]
tek tek şortlamaya başladım.
43.000 - 43.200 dar banda sıkıştırdılar...Üzerinde 43.300 - 43.600 bölgesine atak olabilir...43.000'in altı tehlikeli...Yurtdışları bu kadar olumluyken zor gibi gözükse de 42.850'nin altında 42.300'e kadar düşüş olabileceği akılların bir köşesinde durmalı...
Hadi anadolubank hadi halil yürün 200 daha verin benim 15 dklar çok çok az sonra sata geçecek hadi biraz daha gayret hadi efg hadi HSBC en kıral sensin
bu kadar yağ yeter beklediğim 500 puan hadi verin artık ya