Bu DAXa ne oldu böyle, ama ona rağmen yükselmiyoruz yuh artık.
Printable View
Bu DAXa ne oldu böyle, ama ona rağmen yükselmiyoruz yuh artık.
875 den aldıklarımı az önce 43125 e verdim. full short. 43225 SL
[IMG]http://i40.tinypic.com/ztyr2f.png[/IMG]
kademeli kısa tek tek her kademeden olsun.
meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:(
Bariz görünen bir negatif ayrışma var ...Ama görünenle, gerçek hangi vadede aynı şey olacak bak bunu bilemiyorum
piyasada hersey olumlu da..parite nedense yuvarlanıyo..bunu dikkate alcaklar mı bakıcaz artık..
Yav bırakın mekanik sistemi falan.Hakedin parayı.Çalışın araştırın öğrenin.Okuyun.Bilgilenin.Nerde öyle havada para.Hiç bir mekanik sistem 3500 puan gap yedikten sonra bir daha da beynini çalıştıramaz.Hiç bir mekanik sistem muhtıra gecesini bilemez.Ama sen beyninle baskıyı hissedersin.Mekanik sisteme şans vereceğinize kendinize şans verin.
bu çakallar burda tutar da dunya bole kalır yada hafıf topuklarsa bız de 500 lerı goruruz..bunun ıcn tek olumszluk da su anda parite gozukuyo..spotta garan 27 trıl artıda..alman dalms garan a buldgunıu alms
[QUOTE=SaNCaKTaR;121851]
sistemsel mi? histemsel mi?[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;121853]enorton sistemli cort yaptı ... onun çistemi 43025 ten cort dedi :::[/QUOTE]
Artık histemsel işlem yok, sistem SAT dedi sattım ama yukarı tepti tekrar... 43175 üstünde sistem tekrar AL verir...
[quote=marakes;121866]meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:([/quote]
elektrik kesilmesi çay dökulmesi, internet bozulması, pc çökmesi gibi durumlarda yedek sistem bulundurmalısın. helede pozisyonda isen :..:
geçmiş olsun :)
[quote=marakes;121866]meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:([/quote]
dostum dikkat et muhtemelen oralarda bir deprem falan oalcak kısa bir süreiçerisinde :)