[QUOTE=Astatin;121900]Pis Alacaklar (Tahmin değil korku :))[/QUOTE]
Bu kadar pislik yeter mi devamı gelir mi .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;121900]Pis Alacaklar (Tahmin değil korku :))[/QUOTE]
Bu kadar pislik yeter mi devamı gelir mi .dng
[quote=VOBiX;121910]Bu kadar pislik yeter mi devamı gelir mi .dng[/quote]
artık..korku bu :) son bir şort yeme ekşın olduğunu umut ediyorum..
[QUOTE=sovalye;121897]aranızda hiç 8000 tl lik mekanik sistem satın alan varmı?
bir sitede reklamını görmüştüm. yahu merak ettim kim verir okadar parayı
sistem dediğin basit olmalı
benim ilk sistemim yazı turaydı
çok iyi paralar kazandırdı:)
100 puan stop koyuyordum 250 puan kar alıp kapatıyordum...
totalde acayip kazandırdı[/QUOTE]
Burada eleştirmeye başlayın müşterileri(!) gelir savunmaya "ben aldım iki ayda paramı amorti ettim şimdi para basıyorum. Çok memnunum. Siz piyasa ile boğuşmaya devam edin. Kaybetmeye mahkumsunuz." şkelinde demedikelrini de bırakmazlar.
[quote=Astatin;121893]Pis verecekler (Tahmin değil tezahürat)
Pis verecekler...[COLOR=red]43375 SL[/COLOR]
Pis verecekler teyit : c<42875
Son bir haftadır oluşan piyasa karakterine göre TSL: 450 puan
(Bu da tezahürat değil görüş)
:) :)[/quote]
mondiyoooo:eek::eek::eek:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121901]Ceza falan yok.Öyle bir emre.[/QUOTE]
İptal ederek sildiyse ve %50 vs şartları sağlıyorsa iradi iptal emirinden cezayı yemesi lazım. İyileştirdiyse yemez.
şimdi dışarıya döşerken bizi sürecekler yukarı
eger kaypaklık yapmazlar sa artık dusarıya gore daha güçlü bi piyasa halimize geri dönmüş olabiliriz..
[URL=http://img192.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1w.png][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/9140/screenhunter1w.png[/IMG][/URL]
[quote=VOBiX;121914]İpotal ederek sildiyse ve %50 vs şartları sağlıyorsa iradi iptal emirinden cezayı yemesi lazım. İyileştirdiyse yemez.[/quote]
Abi tam açıklamalı anlatsam anlayacakmı sanki millet.Sen anla işte niye yazdığımı.Eksik yazıyorum.Ne kadar anlatsam da anlamayağını biliyorum kimsenin.10 000 emir yazar 1 emir olarak düzeltir.Alsana emir iptal 1 adet.:D
Bol BAndların alt bandı ile üst bandı, yine samimiyeti ilerletmek üzere sıkışıyor...günsonuna doğru belki o zamana da kalmaz...pis trend var
Ayrışma negatif ya da pozitfi değil bence kulvar değiştirdik gibi. Yurtdışını takmadan keyfimzie göre hareket ediyoruz.
matriksden ms ye veri aktarımında yavaşlama var[B]..şifre gönderil[/B]iyor deyip bekliyor..
sorun başka kimsede var mı.