350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa
Printable View
350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa
5 dk uyumsuzluk var negatif.
[QUOTE=Larossıan;121923]5 dk uyumsuzluk var negatif.[/QUOTE]
8820 üzeri dowda her seviye uyumsuz ama gidio işde meret
55000 stoplu full shortum.No işlem.Paraysa para.Donsa don.Gömlekse gömlek.Hepsi mevcut 55000e kadar karşılamaya Allaha şükür.:..::..:
üst boll. bandla fiyat pis kapışıyo 15 dklıkda.. bakalım bb mi fiyatı geri püskürtecek yoksa fiyat mı bb yi eze eze açacak yukarı doğruu..çok heyecanlı... :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121885]Yav ozaman sistemi uygula.Birini bırakman lazım.Bunun sonu batış.[/QUOTE]
doğru söylüyorsun gökhan.. bende bi ara histem ile sistem arasında kaldım, dibe vurdu portföy.. dedim ne yapıyorsun, kendine gel..:)))
şimdi bütün sistemler tüü kaka diyerek, sistemlerin hep kötü tarafını görmeye çalışarak (resmen psikoloji savaşına girdim:D) kendimi sistemden soğutma çalışmaları başlattım..:D fena sonuç vermedi ama..:)))
histeme daha rahat adapte olabiliyorum hiç olmazsa.. borsada çelişki insanı bitiriyor..
son manileride 250 den şortaldım..full şortos..ortalamos maliyetos 42875 os...ahos disiplinos ahos...
ispanyolca konuştuğum günler hep kazanmışım geçen hafta..bakalım şimdi nolcak
gene flatingen sistemli.
[quote=jerfin;121927]doğru söylüyorsun gökhan.. bende bi ara histem ile sistem arasında kaldım, dibe vurdu portföy.. dedim ne yapıyorsun, kendine gel..:)))
şimdi bütün sistemler tüü kaka diyerek, sistemlerin hep kötü tarafını görmeye çalışarak (resmen psikoloji savaşına girdim:D) kendimi sistemden soğutma çalışmaları başlattım..:D fena sonuç vermedi ama..:)))
histeme daha rahat adapte olabiliyorum hiç olmazsa.. borsada çelişki insanı bitiriyor..[/quote]
Sanırım ozaman en şanslı vobçu benim.Kafamı kurcalayan bir sistemim yok.Ben de şeytanla uğraşıyorum.Daha tehlikeli..dng.dng.dngAslında sizin histem de şeytan..leleleŞeytan diyor al şuradan sat şuradan diyoruz ya.O işte..kom
[quote=Astatin;121928]son manileride 250 den şortaldım..full şortos..ortalamos maliyetos 42875 os...ahos disiplinos ahos...
ispanyolca konuştuğum günler hep kazanmışım geçen hafta..bakalım şimdi nolcak[/quote]
Yine kazanamaz isen zaten bir yiğit yani ben vobtan siliniyorum.Çünkü ekranı kapattım.Allah ne verdi ise son limitleri kullanarak shortladım.Bu arada resimde yanımda bulunan bebek dün bir ingilizin kucağına zıpladı.Diskodan dışarı çıktılar(Sanırım fiyatta anlaşamadılar)geri geldiler.Sonra başka bir ingilizin kucağına zıpladı.Onda anlaştılar.Sabaha kadar dans ettiler.
[QUOTE=abka;121921]matriksden ms ye veri aktarımında yavaşlama var[B]..şifre gönderil[/B]iyor deyip bekliyor..
sorun başka kimsede var mı.[/QUOTE]
Bende de var aynı sorun.
Daha doğrusu sorun bizde değil MAtrikste.
ms ye veri aktarımında problem yaşayan var mı..
veri aktarımının [B]otomatikman kendiliğinden [/B]olma imkanı yok mu..sürekli manuel yapıyorum..