-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;121941][B]Uzun vadeli sabah 300 puan aşaıdan Shortladım.. [/B]
[B]aüğ[/B]
[B]İki ay içinde düşüşten 7000 puan değil 6700 puan kazanacağım demekki .[/B]
[B]Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım. 2 ay El sürmeyeceğim tövbe, El sürmem tövbe, El sürer miyim hiç ? yok yok sürmem sürmem..[/B]
[B]Kendime telkin yapıyorum..:):):)[/B]
[U][B]Çıkarken böyle el sürmeyerek kazandım..[/B][/U]
[B][/B]
[U][B]Düşerken de böyle el sürmeyerek kazanacağım...[/B][/U]
[B][/B]
[B]Hiçbir sisteme uyarak kazanamıyorum.. Uzun vadede devamlı kayıp..[/B][/QUOTE]
jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.
-
[quote=Astatin;121934]neden? senin kucağında yer yokmuydu:..:[/quote]
Yok cebimde bozuk yoktu.:D:D
-
[QUOTE=VOBiX;121947]jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.[/QUOTE]
yanlış hatırlıyorsun, onu yazan mersi idi...kom hatta foruma da yapıştırmıştı yazdığı defterin resmini..:)
-
birazdan küsküyü vercekler
-
43100 altında sistem shorta geçer, long devam...
-
-
full kısa devam..uzlaşmaya kadar..arada tabiki ufak al-satlar var..
bugüne kadar hiçbir bahar yükselişi temmuz-agustoa kadar zirvelerini koruyamamıştır..
borsamızda dipler genelde temmuzda oluşur..
-
SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::
-
43700 üzerinde kapatmadan yukarı zor.
-
[quote=fXci;121954]SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::[/quote]
pambık ya güney kutbunda kış uykusunda..yada türkiye de ama sıcaktan ferişahı kesilmiş vaziyette yığıldı kaldı bi tarafa
-
SPOTDA [B]günlüklerde[/B] potansiyel obo oluşuyor gibi..sağ omuz oluşuyor...3-5 gün daha 2000 puanda dalgalanırsak ,iyi bir obo oluşacak..
-
[quote=fXci;121954]SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::[/quote]
sen iyiymişsin ben 42.450 SHORT bekliyorum...zarar duruma göre değişiyor :::
şu an -750 pıvanım mesela :::
dünkü hamle yanlıştı ama sapık DOW bu belli olmaz diyerek SHORT kaldık.dursun bakalım SHORT lar döner elbet bi yerden piyasa :::