-
[QUOTE=abka;121953]full kısa devam..uzlaşmaya kadar..arada tabiki ufak al-satlar var..
bugüne kadar hiçbir bahar yükselişi temmuz-agustoa kadar zirvelerini koruyamamıştır..
borsamızda dipler genelde temmuzda oluşur..[/QUOTE]
En son 15 dak. sistem ile işlem yaptığınızı yazmıştınız.
Şİmdi sistemleri hepmi bıraktınız, sisteminiz al verirse ne yapacaksınız ?
-
[QUOTE=SEYYAH;121959]sen iyiymişsin ben 42.450 SHORT bekliyorum...zarar duruma göre değişiyor :::
şu an -750 pıvanım mesela :::
dünkü hamle yanlıştı ama sapık DOW bu belli olmaz diyerek SHORT kaldık.dursun bakalım SHORT lar döner elbet bi yerden piyasa :::[/QUOTE]
gene beni geçtin gayri ::: du bakelim gün sonu ne etcez...
-
Garanti Bankası da mı TARP'a borcunu ödeyecekti acaba?
-
[QUOTE=hilm;121960]En son 15 dak. sistem ile işlem yaptığınızı yazmıştınız.
Şİmdi sistemleri hepmi bıraktınız, sisteminiz al verirse ne yapacaksınız ?[/QUOTE]
sistem zaten alda.ona tabi olarak 5-10 kontrat al-sat yapıyorum..ama esas kısa....maliyet yukarda olunca bu kadar rahatım..hele bir maliyete yaklaşsın yusufffffffffffff olur.:)
-
175 short sistem sat verecek inşallah vermedi daha
-
[quote=VOBiX;121947]jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.[/quote]
Mersiyk ti O.
-
dün 41,850 den AL veren sistem az önce 43,125 den SAT verdi..
sistem takip ettiğimden değil, bilgi olsun diye yazıyorum yani..:..:
-
pis alacaklar burayı don gömlekmisali kısalar tek tek kapanıyor.
-
[quote=QUEEN;121964]175 short sistem sat verecek inşallah vermedi daha[/quote]
O zaman sistemi kullanmaya gerek yok.Önceden sen anlayabiliyorsun apla..leleleVob seni yine alt edecem.Yenileceksin yine.Her zaman mahkumsun vermeye haracı.No işlem.10 000 düşelim hele.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121968]O zaman sistemi kullanmaya gerek yok.Önceden sen anlayabiliyorsun apla..leleleVob seni yine alt edecem.Yenileceksin yine.Her zaman mahkumsun vermeye haracı.No işlem.10 000 düşelim hele.[/QUOTE]
iddalı gonuşma lem ::: bizide batırıyon
-
[quote=Leblebi;121967]pis alacaklar burayı don gömlekmisali kısalar tek tek kapanıyor.[/quote]
43250 de oluşan hacimle neler olur neler.Manyak düşecez.Ahmet Kaya Özgür Çağrı dinlemeyi tavsiye ediyorum herkese.Çok güzel şu anda.Türkçeyi unutacam yoksa burada.Full short devam.
-