-
[quote=mbm;22255]futurların gündüzkü oyunlarına benziyor bu rakamlar sn halojen...
kanımca sahte düşüşler
fdow saatlik uyumsuz ..teyidli...
fdaxda uyumsuz olacak gibi.. saatlik.. ama teyidsiz..
kişisel tahminim bunların yukarıya dönecegi ve dowun iyi açılacagı....
ama sadece tahmin...
ben bunlarla önümü görmeye çalışıyorum...
işlemleriminde öncelik yine 15 daklık sisteme göre...
sat verirse kısalırım... ama uyumsuzluklar kafamda durur hep.....[/quote]
benim sistemler sat'ta imkb için, ama gene de sağlam durmasını bekliyorum.. en azından 35200 altına geleceğini zannetmiyorum bir süre daha... tahminen biraz daha mal devredecekler...
-
[quote=mbm;22255]futurların gündüzkü oyunlarına benziyor bu rakamlar sn halojen...
kanımca sahte düşüşler
fdow saatlik uyumsuz ..teyidli...
fdaxda uyumsuz olacak gibi.. saatlik.. ama teyidsiz..
kişisel tahminim bunların yukarıya dönecegi ve dowun iyi açılacagı....
ama sadece tahmin...
ben bunlarla önümü görmeye çalışıyorum...
işlemleriminde öncelik yine 15 daklık sisteme göre...
sat verirse kısalırım... ama uyumsuzluklar kafamda durur hep.....[/quote]
benim sistemler sat'ta imkb için, ama gene de sağlam durmasını bekliyorum.. en azından 35200 altına geleceğini zannetmiyorum bir süre daha... tahminen biraz daha mal devredecekler...
-
olayı abarttılar...
43100-150 civarından fdowun tepkisine ben uzuna dönerdim...kısa olsaydım...
ama geceden uzun.. he he :)
-
olayı abarttılar...
43100-150 civarından fdowun tepkisine ben uzuna dönerdim...kısa olsaydım...
ama geceden uzun.. he he :)
-
evet sağlam açtı...fdax kadar düşebildi ancak... bugün yada en geç yarın tekrar 36bin üzeri denemesi olabilir... fakat 35200 altında kesinlikle uzun kalınmamalı...
-
evet sağlam açtı...fdax kadar düşebildi ancak... bugün yada en geç yarın tekrar 36bin üzeri denemesi olabilir... fakat 35200 altında kesinlikle uzun kalınmamalı...
-
[QUOTE=sentinus;22199]DJI yükselişini geri verirken bizimkiler ısrarla tuttular vadeliyi. şahsen çok yapmacık geldi bu iş bana adeta sırıttı. Yurtdışı yeni diplerine yakın neredeyse biz kabak gibi 4000 puan yukarıdayız ve alım ısrarı var biraz tuhaf.[/QUOTE]
Israrla alıyorlarsa bir bildikleri vardır bunların... .dng
-
[QUOTE=sentinus;22199]DJI yükselişini geri verirken bizimkiler ısrarla tuttular vadeliyi. şahsen çok yapmacık geldi bu iş bana adeta sırıttı. Yurtdışı yeni diplerine yakın neredeyse biz kabak gibi 4000 puan yukarıdayız ve alım ısrarı var biraz tuhaf.[/QUOTE]
Israrla alıyorlarsa bir bildikleri vardır bunların... .dng
-
43175 den bi kısım kapandı kısalar..dışarıya hala güvenmiyorum..bu aralar tekniğe uygun hareketler olmayabilir..özellikle bu hafta ve önümüzdeki hafta DAX ta aşağı bekliyorum.DOW un son destekçisi DAX..Bu kalede düşerse tutunacak dalı kalmayacak..
-
43175 den bi kısım kapandı kısalar..dışarıya hala güvenmiyorum..bu aralar tekniğe uygun hareketler olmayabilir..özellikle bu hafta ve önümüzdeki hafta DAX ta aşağı bekliyorum.DOW un son destekçisi DAX..Bu kalede düşerse tutunacak dalı kalmayacak..
-
yurtdışı numara yapıyor...
düşüşler sahte..
ama buna göre işlem yapmayın... bu benim düşüncem....
-
yurtdışı numara yapıyor...
düşüşler sahte..
ama buna göre işlem yapmayın... bu benim düşüncem....