ver küsküyü ver küsküyü
Printable View
ver küsküyü ver küsküyü
375 kısalar 925 den kapandı.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122019]1milyon ortalama ile shortum.Stop loss yok.Olsa da 55000.Ev ocak araba yat kat hepsini koydum ortaya.Araba vob tradera ev fxçiye ipoteklenecek.Fxçi peşin almaz biliyom.Vobtrader nakit çalışıyor.Full shorttt işte bu kadar.[/QUOTE]
1.3 cdti 2008 15 bin km deki hatcbask astraya cash 2o veririm tiko para hemen bilion dara düşene yardım bizim işimiz :)
[quote=fXci;122016]Seyyah 500 pıvan zarardan 400 pıvan zarara geçtim 100 pıvan gurt-ardım[/quote]
benim zarar bugün çok oynak DOW'u geçti :::
an itibariyle -450 ye düştük misal :::
öğlen bi ara -925 idik :::
Kısaları yerine kodum, böyle iş olmaz olsun, düşecek bu borsa ama naz yapıyolar işte, sabah 43000 den kapatmadım yukadan kısalayabilecekmişiz, genelde sabah yukardan açılırsa düşer diye yapmadım, düşmeyi ancak şimdi aklına getirdi, saygılar....
350 kısalarla devam veriom küsküyü :)
[QUOTE=SEYYAH;122024]benim zarar bugün çok oynak DOW'u geçti :::
an itibariyle -450 ye düştük misal :::
öğlen bi ara -925 idik :::[/QUOTE]
senın zarar benden fazlaydı sındı kara gecerkene gene önden goşturuyo beni geççek ya ::: gün sonunda nolcaz merak edeyorum :::.heyk
[quote=Vob Trader;122026]350 kısalarla devam veriom küsküyü :)[/quote]
Ver baba ver veren yerlerine zeval gelmesin İnşallah.Biliyom gariban babasısın.Hep darda kalmışlara yardımı seversin.Sen küskü verdikçe ben bir astra daha yaparım burada..kom.komYemin ediyorum önümde döner menü açık ekranda.O bana ben ona bakıyorum.Kafayı yiyecem.Celal usta websitesinden.
Sazan minik bir sürpriz yapar ve 42.9'dan Uzun vadeli portföydeki shortların 3/10'unu Kapar.
[quote=fXci;122027]senın zarar benden fazlaydı sındı kara gecerkene gene önden goşturuyo beni geççek ya ::: gün sonunda nolcaz merak edeyorum :::.heyk[/quote]
Edeyorum yazmasan seni kraliçe apla sanacaktım avatardan.Allah Allah.::::::
long kalan varmı forumda ?
[quote=YAVUZHAN;122031]long kalan varmı forumda ?[/quote]
Anında longlarım gaza geliyom yazma..dng