[quote=fXci;122056]kapalı sizde proxy var herhal[/quote]
haklısn ya gecen ip degstrdm unuttm bi an..:)
Printable View
[quote=fXci;122056]kapalı sizde proxy var herhal[/quote]
haklısn ya gecen ip degstrdm unuttm bi an..:)
Ulen ne geyik adamım, bi de beni mod yapmaya çalışıyosunuz :::
Bi döner dedim, forumda 1 saat döner muhabbeti gitti. Bi link gönderdim, şimdi de youtube muhabbeti :D
marbas 1800 lot bastı 1450 sını ykredı karsıldı
[QUOTE=atlascepkenli;122054]nolacak benim bu halim bu ay yaaaaaaaaaa
:::
haziran a kısmetsiz girdik,,,,,,, kısmetsiz gedecez galiba
geceye ne zaman şort girsem bu ay,, geb yiyorum,,,,,,,,,,,,, haziran no kar no zarar,,,,,, ama her an zarar bu gidişle[/QUOTE]
Grip mi oldun atlaaas? Allah dermansız dert vermesin. Sabet geçer bu günler de...
[QUOTE=atlascepkenli;108159]pazartesi gablı uzun açacaz,,,,,,,,,,,,,,,:D :..: :..: :..: :..: .boks.
[COLOR="Blue"][B]Vob u koklayan adam[/B][/COLOR]:D[/QUOTE]
[quote=unlimitted;122053]43.150den long cover+short.[/quote]
[quote=marakes;122061]marbas 1800 lot bastı 1450 sını ykredı karsıldı[/quote]
karşılayanlar arasında ben de vardım. :D
flat!
[quote=enorton;122060]Ulen ne geyik adamım, bi de beni mod yapmaya çalışıyosunuz :::
Bi döner dedim, forumda 1 saat döner muhabbeti gitti. Bi link gönderdim, şimdi de youtube muhabbeti :D[/quote]
Sen açıyon abi muhabbeti ben devam ettiriyom.Fxçi de kapatıyor.Sıra onda.:..::..:
[quote=enorton;122060]Ulen ne geyik adamım, bi de beni mod yapmaya çalışıyosunuz :::
Bi döner dedim, forumda 1 saat döner muhabbeti gitti. Bi link gönderdim, şimdi de youtube muhabbeti :D[/quote]
plan şu;
Seni mod yapacağız..sonra beceremiyor diye T2H e şikayet edeceğiz..sende küseceksin ve senden ebediyen kurutulacak forum .kom.komplanı, arabasına çarptığın adamlar yaptı...sponsoru KUIN.... ben köstebeğim sana haber uçuran...T2H nin plandan haberi yok... FX ci iyi polis olcak, ama modlukta gözü olduğu için oda T2H ye özel mesajla şikayet edecek...Gökhan Tayland dan moderaör ithal ederim ben diyecek..falan falan..yazayım mı daha yeter mi...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122064]Sen açıyon abi muhabbeti ben devam ettiriyom.Fxçi de kapatıyor.Sıra onda.:..::..:[/QUOTE]
Aman Allah bozmasın, gerçi rahatsız olanlar da var bu geyikten biliyorum ama geyik topiğinde de kimse yok be kardeşim...
Short devam bu arada...
[quote=marakes;122061]marbas 1800 lot bastı 1450 sını ykredı karsıldı[/quote]
özel emirdi sanırım ?
[QUOTE=Astatin;122065]plan şu;
Seni mod yapacağız..sonra beceremiyor diye T2H e şikayet edeceğiz..sende küseceksin ve senden ebediyen kurutulacak forum .kom.komplanı, arabasına çarptığın adamlar yaptı...sponsoru KUIN.... ben köstebeğim sana haber uçuran...T2H nin plandan haberi yok... FX ci iyi polis olcak, ama modlukta gözü olduğu için oda T2H ye özel mesajla şikayet edecek...Gökhan Tayland dan moderaör ihraç ederim ben diyecek..falan falan..yazayım mı daha yeter mi...[/QUOTE]
Asti de maşallah bülbül. Allahtan istihbarat elemanı değil. .dng
-500 pıvanın ustune cıkayorem ben SEYYAH aneeeow
[quote=YAVUZHAN;122067]özel emirdi sanırım ?[/quote]
Yoo marbaş bildiğimiz kitledi.Özel emir kalmıyor pasifte öyle.O emir bekledi pasifte.Arkadaşın biri de kitledi.Bilemeyiz ama yapı kredi bir daha yazmamayı öğrenir emir.:..: