-
[quote=enorton;122111]Ben de aynı fikirdeyim .brv.brv Fenerliler hayrını görsün...[/quote]
mehmet topuz BJK'ya yaramaz.önce bi kişilik sahibi olsun ondan sonra girsin inönüden içeri...
gs yöneticise gs liyim diyor, fb yöneticisine fb liyim diyor, bjk yöneticisine bjk lıyım diyor...:::
-
[QUOTE=SEYYAH;122121]mehmet topuz BJK'ya yaramaz.önce bi kişilik sahibi olsun ondan sonra girsin inönüden içeri...
gs yöneticise gs liyim diyor, fb yöneticisine fb liyim diyor, bjk yöneticisine bjk lıyım diyor...:::[/QUOTE]
Belki de takım tutmuyordur. :D
-
-
Olmuyor böyle, geceye kısada giriyorum... eninde sonunda düşecek nasılsa, üç puan yukarı gidecek diye geceye uzunda girecek halim yok:) saygılar....
-
[QUOTE=fXci;122118]ANNA nıniyolari yeye
[IMG]http://i39.tinypic.com/25fofu9.png[/IMG][/QUOTE]
Çukur yapmamış bir de bu gökhanın avatardaki yunus gibi olmuş dalar bir süre sonra.
-
[quote=Astatin;122116]PAMBIK sana ktılıyorum bir şey eksik gerçekten..ama sistem kısada...sistem uzunken bile kısa kalan ben, sistem kısayken kısa kalmayammı yani :)[/quote]
yafu şu DJI seans içi 9.000 görse oradanda takla atıp 8.700 kapatsa mesela ne güzel olur.
DJI kıvranıyor bakıyor aşağısı uçurum hoop yukarı :D
-
ver tabana DJ i ver tabana ver tabana
-
Bugünü 100 puan karla kapadım, sabah açılışta 500 puan karım varı 400 ü yataydaki çarpılmalara gitti. Bugün gedik e çalıştık anlayacağınız. Buna da şükür...
-
43700 göstermeden vermiyecek bunlar.
-
[quote=Astatin;122127]ver tabana DJ i ver tabana ver tabana[/quote]
.dng.boks.
-
cümleten iyi akşamlar..
short kaldık bakalım..
-
Yarına vobda 2500-3000 puanlık düşüş bekliyorum:), bugün 43100 üzerinde kapayamadık, spotu mahsuz 43196 kapadılar günsonu fark azalır mantığı güdene oyundu bu bence, yani bence, herkese iyi akşamlar....