-
Günaydın,
Matriks 2.7.0 version'a geçmek isteyenlerin dikkatine.
3 Ana sistemimde çalışmıyor. Sadece çok basit bir kaç sistem çalışıyor. Teknil servisde yakdımcı olamadı. Tekrar 2.6.9'a döndüm.
Bu işi yapmayı isterseniz ve sistemleriniz varsa , geçiş ve sorunların çözülmesi için en azından işlem yapmayacağınız bir günü seçin.
Bu arada, Sazan_Classic 3. Long gününe girecek.
-
[quote=sazan;280394]Günaydın,
Matriks 2.7.0 version'a geçmek isteyenlerin dikkatine.
3 Ana sistemimde çalışmıyor. Sadece çok basit bir kaç sistem çalışıyor. Teknil servisde yakdımcı olamadı. Tekrar 2.6.9'a döndüm.
Bu işi yapmayı isterseniz ve sistemleriniz varsa , geçiş ve sorunların çözülmesi için en azından işlem yapmayacağınız bir günü seçin.
Bu arada, Sazan_Classic 3. Long gününe girecek.[/quote]
sazan gral,
evet patron aynı şey benim başımada geldi..dün gece yazdım benden başka versiyon yükselten varmı diye.. kimseden ses çıkmayınca bende ses vermedim benle ilgili sadece herhalde diye..üühühühüh...2.6.9 a nasıl döneceğiz patron?
bu arada hayırlıı olsun SC3 e geçmişsin...lelele :..::::
-
Doplantılardan nihayet fırsat buldum.
[I]Bu arada, Sazan Classic SHORT'a dönmüş durumda.[/I]
Astatin , 2.6.9 için teknik servis internete eski versionı upload ediyor, verdikleri adresten setup'u download ederek dönüyorsun. Bugün shortun 1. günü olduğundan tekrar SC1 version'a dönmüşsün demekten seni kurtarayım bu arada.:D
-
Owwww, :(
Reverse Güsgülü mondiyooo. :..:
Yoooo yoooo. :p
Sistem hala Short. .dng
-
Dıbırniçka, Tamam pes ediyoruz. (Sistem ve I) Long hülem.
-
Sazan Classic tekrar SHORT'a döner.
Dön babam dönelim. :..:
-
Dün gece ani bir kararla, arkadaşlarla tatile çıkmaya karar verdik.
Yarından itibaren Sazan bir 15 gün pek yazamayacak ama aralıklarla forumu takip edebilecek.
-
[quote=sazan;279961]Sevgili Arkadaşlar,
Not : Bu yıl şu ana kadar oluşan fiyat tepesinin 5. dalganın sonu olduğunu hiç belirttim mi ? Dün sorduğum soruyu tekrarlayayım. Sizce yükseliş burada bitti mi ?
Bol Kazançlar.[/quote]
abey bizcesini yazdık çizdik. sizcesini bekliyoz.
[quote=sazan;280013]Sevgili Abicim,
Sayımların için çok teşekkürler. Ancak resimler çok büyük ve yüklenmesi ciddi zaman alıyor. .JPG formatında ve biraz da küçülterek yüklersen çok sevinirim.[/quote]
abey format jpg de çözünürlük 1920x1200 onu azaltmaya dikkat edeyim bari.
-
Bencesini de söyleyeyim,
Xu100'de 55.000'lere düşüş sonrası, tekrar yükseliş, (En az 69.000'lere dogru).
-
[quote=sazan;279349]Yeni bir düşüş dalgası gelmez ise, Xu100'de 60.000'e kadar bir yükseliş yaşanabilir. (Xu100 grafiğindeki ideal c hedefi noktasına kadar. Biliyorsun altına düştükten sonra tersten çarpıp saygı göstermemişti. İmdii, o saygısızlığını affettirmeye çalışabilir.)[/quote]
Şu mesajımızı bir kez daha hatırlatalım.
60000 rakamı yuvarlak söylenmş bir rakam, tam nokta 59.914.
-
Xu100 günlük,
Sazan daha önce kapattığı Uzun vadeli Shortları, aşağıdaki Xu100 günlük grafiğinde, kırmızı ok ile gösterilen barın low değeri (58.952) gün içinde geçilir ise tekrar açar. Bugün geçilmez ve bugünkü low dünkü low değerinden daha yüksek bir yerde oluşur ise, kırmızı oku bugün oluşan low değerine taşırım. Pos açmak için ise bir sonraki gün low değerinin geçilmesini beklemeye başlarım.
Daha önceki UV Portföy ile ilgili mesajım aşağıda. Mesajda anılan yeniden short açma yeri son oluşan barlar ve yapı sonucunda, bir önceki paragrafta açıklandığı gibi daha yükseğe taşındı.
[quote] Günaydın,
Sazan, dün verdiğim Xu100 grafiğinde açıklanan nedenlerden dolayı, UV portföydeki shortları Flat'a çeker.
Tekrar açma koşulu, Xu100 endeksin 57.650 altına sarkmasıdır.
[/quote]
Sistem (Sazan Classic) ise sabahki fake yükselişine ragmen (fake ise) Short pozisyonunu korumaya devam ediyor.
[URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6edbf718.png[/IMG][/URL]
-
Son olarak,
Eğer bir tepki gelecek ve yükselişe devam edeceksek, (11:30) itibariyle, her şey yukarı harekete uygun (Indikatör ve 5 dk EW sayımları). Buna ragmen düşüş devam ederse, sanırım yükseliş buraya kadarmış diyeceğiz.