-
[QUOTE=Kennym;249680]kesin bi haber var ama bi biz bilmiyoruz ** hep te oglen arası yapıyolar bunu bu o.c ları.. kımse yokken..[/QUOTE]
bellı ama bu o.c kımse olmadıgı sure zarfında ıslemlerı yapmakta bırebırler..
goz gore gore oglen arasında 500 den alıp yukarı bastılar.. piffff
-
bu adamlar ne yapacaksa bugün yapmayacaklar anlaşılan , yarına gaplı mı gene uff ya , daytrade para yok galiba gene :..:
-
long devam bozmadım pozu ... 3 silahşörler alda .. iyi kötü çirkin ehuehue:D:D
-
16:25 68525 bar kapanışıyla trend 5 pozitif bölgede..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;249839]16:25 68525 bar kapanışıyla trend 5 pozitif bölgede..[/QUOTE]
golu atalım yavızhan patron ... :o:D
-
[QUOTE=AMON RA;249703]700 den tekrar kısa[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;249708]800 stop ve uzun! proceksiyon değişti[/QUOTE]
Stoplayıp uzuna dönmekle iyi etmişik ne demişler piyasayla savaşma onunla seviş! :..:.lelele
Bana göre ilk hedef 68750 orayı kırarsak 69750!
-
sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
dowda dünkü saatlik uyumsuzluğu çalıştırdıkları için emeği geçen herkese forekssel teşekkürlerimi sunuyorum. .lelele
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:
-
Sabiha Gökçen'den foruma selam gönderenlere GANİ GANİ sevgi ve selamlar iyi yolculuklar:)
-
[quote=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
dowda dünkü saatlik uyumsuzluğu çalıştırdıkları için emeği geçen herkese forekssel teşekkürlerimi sunuyorum. .lelele
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/quote]
adaş hoşgeldın...sööle de sahılden gelsın taksi...körfezı dolasa dolasa..:))
-
[QUOTE=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/QUOTE]
abi hoşgeldin .. iyi yolculuklar .. .lelele
-
[quote=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/quote]
patron iyi yolculuklar !
-
[quote=ATHLON;249865]adaş hoşgeldın...sööle de sahılden gelsın taksi...körfezı dolasa dolasa..:))[/quote]
yok lem gebzede bi toplantım vardı, sabah 9da geldim, şimdi dönüyom.
denizi bi tek uçaktan gördüm :..::..:
-
[quote=selçuklu;249866]abi hoşgeldin .. iyi yolculuklar .. .lelele[/quote]
[quote=YAVUZHAN;249868]patron iyi yolculuklar ![/quote]
saolun arkadaşlar. akşama uğrarım foruma ama siz olmazsınız bu kez de.:::
-
[QUOTE=unlimitted;249869]yok lem gebzede bi toplantım vardı, sabah 9da geldim, şimdi dönüyom.
denizi bi tek uçaktan gördüm :..::..:[/QUOTE]
Hoş geldin patron bizide(vobu) uçuracanmı.
-
[quote=unlimitted;249870]saolun arkadaşlar. akşama uğrarım foruma ama siz olmazsınız bu kez de.:::[/quote]
kenimi dursun abı bence burda bizim yerimize..saatini de o belirlesin...23 tane sayı söölesin aynı zamanda 1'den 24 e kadar..:..::..:
-
Yaw kedinin daha cok canı varmış.
dedim ben size global pela kivirmayi sevdi deyü :)) dimeh ki çok güzel para kazanıyor böyle bı aşağı bı yukarı 2.000 puanda.
Ekiki ekiki lc waikiki :)))
-
[QUOTE=oguzhan;249873]Hoş geldin patron bizide(vobu) uçuracanmı.[/QUOTE]
Patron dur bı anakara desktop bilgisayarıma bağlanıp göstergelerime bakayım daha yolu var mı diye.
2 saklaya cevaplarım :::
-
-
[quote=unlimitted;249902]Abavvvvvv[/quote]
hulem mobil halde bile yapıon ya havanı....:))))
-
[QUOTE=unlimitted;249902]Abavvvvvv[/QUOTE]
Allah' da SENİ GÜLDÜRSÜN! :)))
-
GÖStergeler der ki az daha yolu olabilir.ama düşüş yani büyük dusus çok yaklasmistir der.
Vay anasını .aksam daha detaylı bakayım buna ben.
Hadi uçak zamanı .bye
-
Cümleten HAYIRLI AKŞAMLAR! ben kaçar! Güzel gündü!
-
cümleten iyi akşamlar .... geceye dabiki flat .. .
-
APSD yükselişi desteklemedi..
şip-şak 5 ve trend 5 alışta kaldı..
flat !
cümleten iyi akşamlar !
-
Cümleten iyi akşamlar sağlıcakla kalın
-
[QUOTE=ATHLON;249903]hulem mobil halde bile yapıon ya havanı....:))))[/QUOTE]
Patron valla hava diil bisi gördüm yarına artı GAP derim ama pis kokular aldım. Çok sevgili gostergelerim yarın netlesir hersey dedi. Bakicaz artık.:::
uçaktan yaziyom hostes pis pis bakiyo :D
-
[quote=unlimitted;249921]uçaktan yaziyom hostes pis pis bakiyo :d[/quote]
hostese de göster belki ilgisini çeker:..:
-
str tradeleri:
10.55.....67.850 kısa............11.50....67.625 çıkış
13.15.....67.675 uzun...........14.10....67.750 çıkış
14.35 ....67.950 uzun.......... 16.40....68.425 çıkış
3 trade de toplam 775 puan kar ...
iyi bişi...:..:
-
[quote=ordi;249945]hostese de göster belki ilgisini çeker:..:[/quote]
ben yeni geldim ,zamanım yok ,önceki gönderileri okuyamadım,mevzuyu anlayamadım,hostese ne gösterecekmiş yaa?
:p
:::
:D
:..:
-
[quote=saraylı;249968]ben yeni geldim ,zamanım yok ,önceki gönderileri okuyamadım,mevzuyu anlayamadım,hostese ne gösterecekmiş yaa?[/quote]
abi şimdi kem küm::: nasıl açıklasam ki şey hımmm:confused:
valla nasıl anlatacağımı bilemedim be abi:rolleyes:
-
Daytrader
[B]SRB:[/B]
[B]68.600 :yü:[/B]
[B]68.300 :dü:[/B]
[B]MTR: :yü:[/B]
[B]2.Direnç : 69.475[/B]
[B]1.Direnç : 68.950[/B]
[B]Pivot : 68.125[/B]
[B]1.Destek : 67.600[/B]
[B]2.Destek : 66.775[/B]
-
[quote=saraylı;249967]str tradeleri:
iyi bişi...:..:[/quote]
buraya yazdığım str tradeleri,foruma verdiğim periodlarla str sistemidir ve benim periodlar biraz farklı...
reelde yaptığım tradeler de biraz farklı oluyor tabi,mesela ben bugün sistemle 600 puan gibi kazanmışım...
erken çıkmışm falan...:)
-
Kıskançlıktan çatlayacam... :..: :..: :..:
Bu daytrading'e geri mi dönsem na'apsam... Yine geceye long girdim tir tir titriyorum... ::: :p :)))
-
[quote=saraylı;249971]
erken çıkmışm falan...:)[/quote]
Bana göre dünyada scalping'de bir numara olan Hubert Senters der ki, karlı olduğu sürece erken kapatılmış pozisyon yoktur. Siz karınızı aldıysanız başarılısınız demektir, piyasanın ondan sonra ne yaptığı umrunuzda olmamalı.
Trend kaçırdım diye üzülen scalper'lara da şunu önerir: Her seferinde 4x poz açın. Belli bir miktar kara geçtiğinizde (mesela VOB için 200 puan) 2x'ini elden çıkartın. Daha sonra mesela 200 puan daha kara geçerseniz 1x'ini daha elden çıkartın. Kalan 1x'inde de stop'unuzu komisyonu kurtaracak noktaya çekin, bırakın gittiği yere kadar gitsin. :)
-
[quote=Strategist;249972]Kıskançlıktan çatlayacam... :..: :..: :..:
Bu daytrading'e geri mi dönsem na'apsam... Yine geceye long girdim tir tir titriyorum... ::: :p :)))[/quote]
[quote=Strategist;249973]Bana göre dünyada scalping'de bir numara olan Hubert Senters der ki, [B]karlı olduğu sürece erken kapatılmış pozisyon yoktur.[/B] Siz karınızı aldıysanız başarılısınız demektir, piyasanın ondan sonra ne yaptığı umrunuzda olmamalı.
Trend kaçırdım diye üzülen scalper'lara da şunu önerir: Her seferinde 4x poz açın. Belli bir miktar kara geçtiğinizde (mesela VOB için 200 puan) 2x'ini elden çıkartın. Daha sonra mesela 200 puan daha kara geçerseniz 1x'ini daha elden çıkartın. Kalan 1x'inde de stop'unuzu komisyonu kurtaracak noktaya çekin, bırakın gittiği yere kadar gitsin. :)[/quote]
abi dedim o kadar daytrade edin diye yaa...;):D
svg.Strategist bu yaştan sonra gece riski hakikaten çekilmiyor..
erken çıkmayı ben üzüldüğümden değil,farklı rakamları izah için yazdım,ben de o muhterem traderla aynı görüşteyim,tam tepeyi ve dibi aramam,beni tatmin eden yerden çıkarım...
aynı şeyi düşünüyorum ve çok güzel izah etmişsin svg.Strategist..
:rolleyes:;)
-
[QUOTE=saraylı;249977]svg.Strategist bu yaştan sonra gece riski hakikaten çekilmiyor..[/QUOTE]
saraylı abi .. gece pozuda neymiş abi .. unuttk onu .. yemişim gece pozunu abi.. üvvvvv :D:D:D
stro patro senin için saydım .. ahanda ewli projeksyonlu .. kurallara uygun ..:D:D asdadin patron görmesin bunu çok kızar bana .. üvvv :o:o:o
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/9/5751.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;249983]saraylı abi .. gece pozuda neymiş abi .. unuttk onu .. yemişim gece pozunu abi.. üvvvvv :D:D:D
stro patro senin için saydım .. ahanda ewli projeksyonlu .. kurallara uygun ..:D:D asdadin patron görmesin bunu çok kızar bana .. üvvv :o:o:o
[/quote]
Sayım canavar gibi olmuş patron. .lelele Moralim düzeldi birden... :..:
Yaw şaka maka az önce düşünüyordum da, bu Dow denen meret nasıl oluyor da bazı dönemler her gece aleyhime hareket ediyor anlamıyorum. Yani yazı tura bile atsam fifti fifti olması lazım. Ama bazen mesela bu hafta gibi hep tersine tersine gidiyor. Tesadüf olamaz, normal istatistiki dağılıma aykırı. :) Daytrader olmayan adama sağlam sinir lazım. Neyse ki bendeki sinirler titanyum alaşımlı. :)
Yalnız şu VOB 23:00'e kadar açık kalsaydı zengin olurdum hissinden de kurtulamıyorum. :)
-
stro patron sayım tutmadı abi kusura bakma valla .... üvvvv.. ..
-
[quote=selçuklu;249995]stro patron sayım tutmadı abi kusura bakma valla .... üvvvv.. ..[/quote]
Tutmuş kadar oldu patron eksik olma.... Geceyi bekliyorum... :..:
Eski bir Moldivya atasözü der ki: "Kapanışta depen DOW'un devamını FDOW getirir" :..:
-
Abi 14:35 de acilan pozisyon 15:25 de movların ters yonde kesismesinden dolayi kapatilmasi gerekmez miydi .
14 15 barıda sat kosulunu sagliyor gibi gordum.