[quote=trader38;261344]yok abi okumadıydım.[/quote]
he iyi o zaman reset atalım..şort stop ve duble çekip long şimdi..sistemli:D:D yükselen barla gelen taze sinyal
Printable View
[quote=trader38;261344]yok abi okumadıydım.[/quote]
he iyi o zaman reset atalım..şort stop ve duble çekip long şimdi..sistemli:D:D yükselen barla gelen taze sinyal
[quote=a.kaya;261315]yahu bende ki durduk yere şimdi al verdi 275 den ama feyk sinyallerden olma ihtimali ço yüksek :confused:[/quote]
vay anasını feyk değilmiş :::
[quote=Astatin;261334]he şimdi sisteme uyak...1/5 şort 425 den[/quote]
ASTİ HOCAM AL YOKMU HALA YA BENDEKİ 275 DE VERDİ AMA KAELA ALMADIM O BENİ FENA ALDI AMA .dng .dng
Boğa olduk ayı pençe attı ayı olduk boğa boynuzlarını geçirdi aman iyisimi tilki olalım yahu çaylakboğa kardeşim avatarını çok sevmiş benim avatar nedense ::: ::: :::
ralli eynseync..sisteme 250 bana ise 100 pivan daktılar...ehuheuehuehu...
[IMG]http://i50.tinypic.com/1evswz.png[/IMG]
450 den long ama sistem 275 de vermişti üüü sisteme itaat etmedik 175 puan ceza kesti
:( GÜNLÜK TE AL VERMİŞTİ SİSTEM DİKKATE ALMAK LAZIM O KADAR DEDİK DÜZELTMEDEN SONRA YOLA DEVAM 80 -85 E KADAR AMA KENDİ LAFIMIZA KENDİMİZ İNANMADIK :mad:
[quote=a.kaya;261365]450 den long ama sistem 275 de vermişti üüü sisteme itaat etmedik 175 puan ceza kesti[/quote]
imzam senin için :)
hayda atilla mayda..ne oldu yaw..habermi var...yurtta veya dünyada....barış
[quote=a.kaya;261371]:( GÜNLÜK TE AL VERMİŞTİ SİSTEM DİKKATE ALMAK LAZIM O KADAR DEDİK DÜZELTMEDEN SONRA YOLA DEVAM 80 -85 E KADAR AMA KENDİ LAFIMIZA KENDİMİZ İNANMADIK :mad:[/quote]
Kayaboss... Tek vatan tek bayrak tek sistem tek periyot:D:D:D
DJ de haftalığa veya VOB da günlüğe neden bakıyorsun ki..Önümüzü görelim falan deme...gün içi trade eden adamın sadece kafasını karıştırır...tek sistem-tek periyot...bence tabiki..misal günlük ssitem çarpılmaz diye bir kural mı var..varsay bugün VOB %3 düşmüştü..ne diyeceydin o zaman" vay be günlük sistem de pis çarpıldı, iyi ki 15 dklığa uymuşum" so?:D
selçuklu yok, running triangle yok, ending diagonal yol, starting horizantal yok..püff.daraltıcı seanslar.com
Cok dolanırsın pesimde cooook...
benim kız der ki kurnaz tilki... cok kurnaz olursan ayagından kapana tutulursun haberin ola... :) short yaparken de dikkat et..
adamlar gecen vadeki zararı bu vadede mislice cıkaracak gibi..
[quote=a.kaya;261362]Boğa olduk ayı pençe attı ayı olduk boğa boynuzlarını geçirdi aman iyisimi tilki olalım yahu çaylakboğa kardeşim avatarını çok sevmiş benim avatar nedense ::: ::: :::[/quote]