-
[B]vob[/B]ur[B]ix[/B],,,,,,,,, ben takip edemiom artık vob mob,,,,,,,, rapor süresi bitti,,, ben aynen işe artık,,,,,,,,,,,, maliye bakanıyla görüşmem var yarın,,,,,,,,, bakayım dedikleri kadar enerjikmiymiş,,,,,,
hesap numaralarına vereyim de sen bak,,,,,,,,,,
ben seans içi olamaz artıkın,,,,,,,, geceleri de zor dostum zor,,,,,,,,,
oh be kurtuldum vob dan,,,,,,,, :D
haydi bana helallik verin ,,,,,,,,,,,, güle güle
-
bu kadar karektersiz haysiyetsiz cibiliyetsiz ş.....siz EFG ve GARANTİ dünya üzerinde daha olmaz sanırım..millet bunlardan korkusuna shortluyamıyor bıle Fdow 1.30 ıken nerde ıdın şımdı nerdeyız..... bir batarlarsa ayu oynatıcam tefle karşıların da :)
-
bu iğrenç gün nihayet bitti.. 200 puana sıkıştırdılar piyasayı, resmen uyukladım ekran başında...boks.
-
Herkese iyi akşamlar geceye her zaman olduğu gibi flat.
-
vobda işlemler 600 puanda oldu, bu zorlandığını gösterir, yarına belki yukardan açılış günboyu düşüşte olabilir, dediğim gibi, eninde sonunda düşecek:) saygılar....
-
[quote=fXci;122105]seyyah bugun -650 pıvan zararda kapadım gayri :::[/quote]
evet hesabı görelim abi :D
gün sonu ufak bir atraksiyonla 90 puan kadar iyileştirdim maliyeti.:D
an itibariyle ortalamam 42.537 ağbey.
kavıt üstünde -313 puan zararlan kapattım günü hehehehe tamam hadi düz hesap -350 olsun :p
yine geçtim seni naabeeer? :D
-
dünden kalan histemli şortlar sayesinde gün içi 800 puana kadar zarar oluştu. Ancak 43350 ve 43250 lerden açılan taze şortlar ve kapanışın güzelliği sayesinde, günü dünkü gibi kapattık hemen hemen.. Kazanmasakta bereket versin diyelim...herkes iyi akşamlar, geberik DJ li geceler
-
[quote=SEYYAH;122138]evet hesabı görelim abi :D
gün sonu ufak bir atraksiyonla 90 puan kadar iyileştirdim maliyeti.:D
an itibariyle ortalamam 42.537 ağbey.
kavıt üstünde -313 puan zararlan kapattım günü hehehehe tamam hadi düz hesap -350 olsun :p
yine geçtim seni naabeeer? :D[/quote]
kademelı shortlar ile maliyetimiz aynı zararda da aynı tesadüf ün böylesiiiii şamda kayısı.....:::
-
şimdilik iyi akşamlar..benim için eksi bi gün..yarına a allah kerim..:(
-
Unutmadan,
DJI Bedduası Reloaded ;
Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve [COLOR=red]future'su[/COLOR]zca bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8640 ın altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
ŞŞŞ CSI TOKOBA: Bu bedduanın son zamanlarda tutmamasının nedeni, sanıyorum ilk kullanıldığı orjinal halini unutmuş olmam..Sen bulursun onu :(..Ne bedduaydı be %2 artıdan %3-4 eksilere az yapıştırmadı yani..Düşün Bay SAZAN bile bu bedduayı görünce FIBO, Sistem falan unutur anında long kapatırdır :) ....
-
dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir
-
[quote=bull market;122132]Yarına vobda 2500-3000 puanlık düşüş bekliyorum:), bugün 43100 üzerinde kapayamadık, spotu mahsuz 43196 kapadılar günsonu fark azalır mantığı güdene oyundu bu bence, yani bence, herkese iyi akşamlar....[/quote]
Spot 43125 üzeri 43700 hedefler daha çok çalkalar bunlar.:)Dansöz nana bile halt etmiş yanlarında.