[quote=Leblebi;122143]dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir[/quote]
Hergün aynı. Saat 10'dan sonra mutlaka toparlıyor Dow.uyk
Printable View
[quote=Leblebi;122143]dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir[/quote]
Hergün aynı. Saat 10'dan sonra mutlaka toparlıyor Dow.uyk
[QUOTE=Astatin;122083]günün en düşüğü yenilensin istiyorum[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;122096]Volkanlının duası kabul oldu bakalım benimki (42,625 boşluk duası) olacak mı .[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;122104]yok tutamdı benim duada..ben günün en düşüğü yenilensin demiştim..yinelensin dememiştim..üwwww..ama onada razıydık kaopanışta[/QUOTE]Seninki kabul olmayınca benimki de kabul olmadı.
[QUOTE=atlascepkenli;122133][B]vob[/B]ur[B]ix[/B],,,,,,,,, ben takip edemiom artık vob mob,,,,,,,, rapor süresi bitti,,, ben aynen işe artık,,,,,,,,,,,, maliye bakanıyla görüşmem var yarın,,,,,,,,, bakayım dedikleri kadar enerjikmiymiş,,,,,,
hesap numaralarına vereyim de sen bak,,,,,,,,,,
ben seans içi olamaz artıkın,,,,,,,, geceleri de zor dostum zor,,,,,,,,,
oh be kurtuldum vob dan,,,,,,,, :D
haydi bana helallik verin ,,,,,,,,,,,, güle güle[/QUOTE]
Yarın bakanın yanından ayrılırken de Güle güle deme sakın. sen kim oluyorsun da beni uğurluyorsun der sonra. :D
Çoğu arkadaş eksi kapamış.Üzülmeyin ben 10 gündür alışığım.Sizi de alıştırmazlar İnşallah.Bu sefer şemsiyenin boyutu biraz büyük geldi.:..::..:üüüüüüüüü:D:D:D
evet yaa asti, tutsun artık eskisi gibi şu bedduan..:(
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122148][COLOR="Red"]Çoğu arkadaş eksi kapamış[/COLOR].Üzülmeyin ben 10 gündür alışığım.Sizi de alıştırmazlar İnşallah.Bu sefer şemsiyenin boyutu biraz büyük geldi.:..::..:üüüüüüüüü:D:D:D[/QUOTE]
malesef bende günü eksi kapatanlardanım.. :(
[URL="http://img150.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1y.png]"][URL=http://img150.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1y.png][/URL][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/6936/screenhunter1y.png[/IMG][/URL]
Benim kocaoğlan zararını kurtarmadan kimse aşağı beklemesin arkadaşlar.:::::::::
yarın eksi açılacayız..dont wori bi hepi...
[QUOTE=Astatin;122142]
ŞŞŞ CSI TOKOBA: Bu bedduanın son zamanlarda tutmamasının nedeni, sanıyorum ilk kullanıldığı orjinal halini unutmuş olmam..Sen bulursun onu :(..Ne bedduaydı be %2 artıdan %3-4 eksilere az yapıştırmadı yani..Düşün Bay SAZAN bile bu bedduayı görünce FIBO, Sistem falan unutur anında long kapatırdır :) ....[/QUOTE]
Bak aşağıdaki duayı ettiğin gün 7997,28 kapatmış dow.
[QUOTE=Astatin;63167][COLOR="Blue"][B]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....[/B][/COLOR]8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...DSI bişey biliyordu hehlade..ya ya şön vundebar[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;122149]evet yaa asti, tutsun artık eskisi gibi şu bedduan..:([/QUOTE]
Ben elimden geleni yaptım duanın orcinalini buldum. Gerisi Astinin nefesine kalmış.
arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::
[B][COLOR=#0000ff]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....[/COLOR][/B]8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
EN orjinali bu değildi ama..hadi bakalım...ya kısmet