geceye yine short hatta 150 den 2. defa extralarla birlikte
yeter artık dow
ölde kurtulalım
Printable View
geceye yine short hatta 150 den 2. defa extralarla birlikte
yeter artık dow
ölde kurtulalım
[QUOTE=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/QUOTE]
Topiğinide buraya açtım
[url]http://www.voborsa.com/forum/2011-yilinda-marmara-bolgesinde-buyuk-capli-deprem-olacak-t5231.html?t=5231[/url]
[quote=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/quote]
Sistemsel mi, histemsel mi?:..:
[QUOTE=excali;122160]Sistemsel mi, histemsel mi?:..:[/QUOTE]
Sistem+histemsel .bu konuda malesef ciddiyim :(
şşş TOKOBA...işe yaradı galiba :)
dov gebermeye başladı 8700 altı uçurum olur.
[QUOTE=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/QUOTE]
Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
benim enişte sismolog ... 17 agustos depreminin yerini ve yılını bilmişti emma tarihini bilememişti... bende 19 agustosta olacak içime doguyor demiştim ...ve 17 agustosta beklediği deprem oldu...
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::
her zaman vadeli kapanır iken en dibi bulurdu dov busefer yemedi sanırım poz olmasada şöyle okkalı bir eksi isterim dovdan devamında da asyadan.
[quote=fXci;122165]Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
benim enişte sismolog ... 17 agustos depreminin yerini ve yılını bilmişti emma tarihini bilememişti... bende 19 agustosta olacak içime doguyor demiştim ...ve 17 agustosta beklediği deprem oldu...
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::[/quote]
Yav ben o zaman ne halt yemeye İstanbuldan ev alıyom.Sigorta yaptıracaz da sanki devlet para verecek bize.Dur ben biraz da deprem bölgesi olmayan yerlerden yatırım yapayım.Olsun arabaları satarım onlar kaskolu 2011 e kadar yaptırırım.:D:DÖlmeyi düşünmüyorum.Ölürsek zaten pek önemli değil gerisi.Bu arada 2011 yılını Taylantta geçirmeyi düşünüyorum.üüü2011 demi gitsem acaba askere.Ne diyon?A mı dim B mi dim C mi dim?Yeni alınan evlere sigortalar zorunlu.Seni halkı paniğe teşvikten tutuklatacam.::::::Bu arada vob bu akşam nahhhh bileceksin.Yağma yok öyle.Yarın güzelce göçün hepiniz.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122168]Yav ben o zaman ne halt yemeye İstanbuldan ev alıyom.Sigorta yaptıracaz da sanki devlet para verecek bize.Dur ben biraz da deprem bölgesi olmayan yerlerden yatırım yapayım.Olsun arabaları satarım onlar kaskolu 2011 e kadar yaptırırım.:D:DÖlmeyi düşünmüyorum.Ölürsek zaten pek önemli değil gerisi.Bu arada 2011 yılını Taylantta geçirmeyi düşünüyorum.üüü2011 demi gitsem acaba askere.Ne diyon?A mı dim B mi dim C mi dim?Yeni alınan evlere sigortalar zorunlu.Seni halkı paniğe teşvikten tutuklatacam.[/QUOTE]
kesin deel goki zati kendisi ay tespiti yapamıyor.. İmkansız gibi birşey .... 2011 tehlikeli yıl... Ne olur neolmaz diye sigorta yaptırmakta faide var ....
deyor ve konuyu kapateyorum...:::
O kızı fazla beğenmedim yeni avatarımla devam edeceğim.üüü:..:Dow bu gece sen 8500 kapatma varya gebertirim seni.Çok acil 5000 puan lazım.
Not:Gözlük kızın.:::
kısa devam... bozmayacam bu pozu .. uzlaşmaya gidiyorum ben ... :):) şelale şelale şelale ...