ve r tabana ver tabana
Printable View
ve r tabana ver tabana
[QUOTE=Astatin;122186]ve r tabana ver tabana[/QUOTE]
daha yeni başladı düşüş.
[QUOTE=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/QUOTE]
Abi evin nerde bilmiyorum ama şakası bile kötü, o gülücük işareti bence hiç olmamış :(
[QUOTE=fXci;122165]Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
benim enişte sismolog ... 17 agustos depreminin yerini ve yılını bilmişti emma tarihini bilememişti... bende 19 agustosta olacak içime doguyor demiştim ...ve 17 agustosta beklediği deprem oldu...
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::[/QUOTE]
Sizin enişte büyüklüğünü ve merkez üssünü tespit edebilmişmiydi?
Dow 8500 kapamazsan namussuzsun.
ver tabana ver tabana elini korkak alıştırma
[QUOTE=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.
keyifler nasıl .leleleoricinil dow duası işe yaradııı+.
[quote=QUEEN;122193][quote=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.
keyifler nasıl .leleleoricinil dow duası işe yaradııı+.[/quote]
valla 2 version beddua üstüne MBM kamuflajı üstüne ve rtabana manipülasyonu...oldu galiba...%2,5 eksi süper olur.lelele.lelele.lelele.lelele
kısadasın dimi.lelele.lelele
ya ver tabana...alırsın daha ucuza..ver tabana ver ver
[QUOTE=Astatin;122196][quote=QUEEN;122193]
valla 2 version beddua üstüne MBM kamuflajı üstüne ve rtabana manipülasyonu...oldu galiba...%2,5 eksi süper olur.lelele.lelele.lelele.lelele
kısadasın dimi.lelele.lelele[/QUOTE]
hep ters olamam dimi :)dax fut eksi olana kaadar düşecek...lelele
[quote=enorton;122189]Sizin enişte büyüklüğünü ve merkez üssünü tespit edebilmişmiydi?[/quote]
marmarada 7 nin üstünde bekleyordu ..... şimdide marmara 7 -8 arası olacak deyor ve şiddeti en fazla [B]İstanbul [/B]ile [B]Edirnede[/B] hissedilecek deyor.... bende İstanbuldayım.. en azından DASK dışında başka bir sigorta şirketine sigortalatmak lazım.. İnşallah buseferki tahmini tutmaz...
ver ver...yarım saat içinde 8600 den 2 saat içinde 8550 den 3 gün içinde 8300 den korsun yerine...bas bas..ver açığa