toparlayacaklar yine.. gözün kör olmasın emi asti,:..: yine bedduanın ayarını tutturamadın...dng
Printable View
toparlayacaklar yine.. gözün kör olmasın emi asti,:..: yine bedduanın ayarını tutturamadın...dng
İki yıl önce vahşi batıda bedelsizerin etkisi olmuyor diye konuşulmuştu. Sebebi para giriş çıkışının olmaması fiyatın düşen kısmının hisseye çevrilemsi onunda hissenin ağırlığını azalttığı yönündeydi. Temettülerde fiyat düşüyor ama hisse sayısı sabit kalıyor diywe de endeksi düşiürücü etkisi olduğu söylenmişti.
pes
kriz bitmiş bizde aramızda o eski günlerdeki gibi cicili bicili ayıcıklı oyunlar oynuyoruz...
ayıcıklı günler bitmiş nostalji olmuş.
utanmasa artı kapatacak..zaten ne zaman kısalara gap yaptıki unuttm o günleri...
[quote=jerfin;122214]nihayet dow rüyalarımız gerçek mi oluyooorrrrr[/quote]
Bir konuştun rüyadan uyandırdın bizi.:..::..:40 gün 40 gece shortum bundan sonra.
pambık şom ağzını açtığında %1.2 eksiydi..... :) yarın DJI bedduasını sen yap pambık..benimki kabul olmuyo artık...
hadi iyi geceler..fıçır ola hayrola
tam 100 puan tepti en düşükten...bana öyle geliyorki bu 9.000 görmeden ateşi sönmeyecek...
[quote=jerfin;122227]cırcır yine uzun zamandır görünmüyor..:(
cır cır cır... tık tık tık... hayalet casperim nerdesinnnn:..:[/quote]
burdayım sahip :::
[quote=jerfin;122245]ısctr %11 bedelsiz bölünüyor yarın.. hissenin fiyatı düşeceğine göre endekse etkisi oranında endeks değeri de düşecek yarın[/quote]
Bedelsiz etkilemiyor biliyorum endeksi.Temettüler etkiliyor sadece.
birde dikkatimi çeken mevzu dov kapanır iken fdova veriyorlarsa fdov sabaha artı tersi durumdada eksi oluyor şimdi artıya oynadı sabah kesin eksi olur iyi geceler.tüm forumdaşlara.
[quote=Astatin;122254]pambık şom ağzını açtığında %1.2 eksiydi..... :) yarın DJI bedduasını sen yap pambık..benimki kabul olmuyo artık...
hadi iyi geceler..fıçır ola hayrola[/quote]
he valla eyleydi -100 filandı toplayacak dedim.hay demez olaymışım üüü
yarın yandık marmara çırası kimi üüü
Yav bir kere de para kazandır be müslüman.Ama alacağım sinyali aldım ben bu gece.Bu dow 8850 üstünü istemiyor.Her hün short bundan sonra.