yakın arkadaşıma,[B]aylık[/B] 3.000 kontrat işleme onbinde 1,4 teklif edilmiş..yani kontrat başı 0,6 ytl oluyor..sizce bu oran nasıl..
Printable View
yakın arkadaşıma,[B]aylık[/B] 3.000 kontrat işleme onbinde 1,4 teklif edilmiş..yani kontrat başı 0,6 ytl oluyor..sizce bu oran nasıl..
15 dk da geviş getirir vaziyette yayık, 60 dakikada da görünen tobo var..sistem alda..histemi boşver..lipsky geliyor, herkes kısa...daha ne olsun longda long ralli de ralli..
[QUOTE=Astatin;122363]sistemden ayrılmak yok artık :( şimdi acil bir 400 puanlık ralliciğe ihtiyaç var..:)[/QUOTE]
sisteme uyunca sistem çarpar biliyorsun değilmi.kombırrrrr
[quote=abka;122371]yakın arkadaşıma,[B]aylık[/B] 3.000 kontrat işleme onbinde 1,4 teklif edilmiş..yani kontrat başı 0,6 ytl oluyor..sizce bu oran nasıl..[/quote]
ben 2,5 la işlem yapıyorum yeni kurumda.
hacmimde o kadar olmuyor ama.
bence güzel oran ama istanbul piyasası nasıl bilemiyorum,diğer arkadaşlar daha iyi bilir..
[QUOTE=QUEEN;122373]sisteme uyunca sistem çarpar biliyorsun değilmi.kombırrrrr[/QUOTE]
Olsun sen genede uysan iyi olur disiplini elden bırakmamış olursun
[quote=QUEEN;122373]sisteme uyunca sistem çarpar biliyorsun değilmi.kombırrrrr[/quote]
mümkündür...ama uymayınca da piyasa çarpar... :) yemeğe filat gidiyorum lonklar 225 den filat...-150 puandayız düne göre
[quote=YAVUZHAN;122374]ben 2,5 la işlem yapıyorum yeni kurumda.
hacmimde o kadar olmuyor ama.
bence güzel oran ama istanbul piyasası nasıl bilemiyorum,diğer arkadaşlar daha iyi bilir..[/quote]
Abi sanki ayrı cumhruiyetten işlem yapıyorsun.Sen de yapabilirsin İStanbuldan.65 kuruş üstü pahalıdır.Hakkınızı yedirmeyin.
Selam sayın Queen...Salı ve Çarşamba günleri size 2 tane mesaj yolladım...Ulaşıp ulaşmadığını merak ettim...Kirlilik için forumdan özür diliyorum...
[quote=fXci;122348]heiken ashi yi heç incelemedim :::[/quote]
Teşekkürler Dostum sen bilirsin sanmıştım malum Nick FX olunca en cok senden ümitlenmiştim Sağolasın .brvcevap icin
kanımca 43275 bugünkü tepe idi..az önce gördük..
[QUOTE=abka;122371]yakın arkadaşıma,[B]aylık[/B] 3.000 kontrat işleme onbinde 1,4 teklif edilmiş..yani kontrat başı 0,6 ytl oluyor..sizce bu oran nasıl..[/QUOTE]
kazık
35 kuruş ödüyorum
kademeler çokmu dolu ..gören bi anlatıversin ne oluyor..