[QUOTE=Fantom;122381]kazık
35 kuruş ödüyorum[/QUOTE]
[B]aylık ortalama [/B]kont sayınız ne acaba..
Printable View
[QUOTE=Fantom;122381]kazık
35 kuruş ödüyorum[/QUOTE]
[B]aylık ortalama [/B]kont sayınız ne acaba..
[QUOTE=QUEEN;122382]kademeler çokmu dolu ..gören bi anlatıversin ne oluyor..[/QUOTE] ilk 10 kademede satıcılar daha çok..
[quote=Fantom;122381]kazık
35 kuruş ödüyorum[/quote]
ayda ortalama 6-7 bin kontrat dönüyorum, onbinde 2 artı+MTX Gold ve her kızdığında alttan alan huş sesli bayan bir yatırım uzmanı + aracı kurumun kapısından kimlik nırakmadan geçiş+öğlen oradaysam beleş öğle yemeği..... diğer konular yeteneğinizle ilgili standart oalrak sunulmuyor ::::::
ya bu arada endeks çıktı onbinde 2 yüksek kalmış..açıp bi kızayım ben
Toplantıda iken beklediğim çıkış gelmiş, Ancak hedef biraz değişmiş. Yükseliş hedefi 43.45. Uzun vadeli portföy 3/10 shortlama zamanı yaklaşıyor.
FANTOM senin aracı kurum hangisiydi
[QUOTE=abka;122383][B]aylık ortalama [/B]kont sayınız ne acaba..[/QUOTE]
bilmiyorum
ortalaması yok
zaten kuruma herhangi bir ortalama sözü de vermedim
kafama göre islem yapıyom.lelele
[quote=sazan;122386]Toplantıda iken beklediğim çıkış gelmiş, Ancak hedef biraz değişmiş. Yükseliş hedefi 43.45. Uzun vadeli portföy 3/10 shortlama zamanı yaklaşıyor.[/quote]
valla bu kadar olur, şimdi yemeğe gidiyorum 43475 e satış yazmıştım
[QUOTE=abka;122380]kanımca 43275 bugünkü tepe idi..az önce gördük..[/QUOTE]azıcık daha kısa...
[QUOTE=Astatin;122385]ayda ortalama 6-7 bin kontrat dönüyorum, onbinde 2 artı+MTX Gold ve her kızdığında alttan alan huş sesli bayan bir yatırım uzmanı + aracı kurumun kapısından kimlik nırakmadan geçiş+öğlen oradaysam beleş öğle yemeği..... diğer konular yeteneğinizle ilgili standart oalrak sunulmuyor ::::::
ya bu arada endeks çıktı onbinde 2 yüksek kalmış..açıp bi kızayım ben[/QUOTE]
yüksekmi
kazık bence o rakam.lelele hatta fahiş
kapanış tahminim 42500 altı.birazdan dax a sat gelir.
[QUOTE=Astatin;122387]FANTOM senin aracı kurum hangisiydi[/QUOTE]
adını yazmaya gerek yok
dandik bir kurum
[quote=Astatin;122387]FANTOM senin aracı kurum hangisiydi[/quote]
Evet Fantom aracı kurum hangisi öğrenebilirmiyiz