[QUOTE=abka;122392]kapanış tahminim 42500 altı.birazdan dax a sat gelir.[/QUOTE]
44000e gidiyor bu mubarek.uyk:::.dng
full lönk
Printable View
[QUOTE=abka;122392]kapanış tahminim 42500 altı.birazdan dax a sat gelir.[/QUOTE]
44000e gidiyor bu mubarek.uyk:::.dng
full lönk
[QUOTE=adalı54;122394]Evet Fantom aracı kurum hangisi öğrenebilirmiyiz[/QUOTE]
adını yazınca sorun çıkıyor aynı kurumdan işlem yapanlar kurumu arayıp Fantom diye biri 35 ödüyor biz neden 2*3 kat ödüyoz diyolarmış
[QUOTE=VOBiX;121797]Bu piyasalar TOBO ile mi kurtulacak acaba?[/QUOTE][QUOTE=Astatin;122353]ŞŞŞ TOKOBA,
TOBO mu o yoksa....:([/QUOTE]TOBOları bahane edebilirler gibi.
[QUOTE=YAVUZHAN;122374]ben 2,5 la işlem yapıyorum yeni kurumda.
hacmimde o kadar olmuyor ama.
bence güzel oran ama istanbul piyasası nasıl bilemiyorum,diğer arkadaşlar daha iyi bilir..[/QUOTE]
İstanbul ya d abaşka yuer farke tmiyor. Vatanın her karış toprağı bizimse her yerde uygulama aynıdır. Aksini inkar ederlerse bölücülük yapmayın diyin. .dng
[QUOTE=Fantom;122381]kazık
35 kuruş ödüyorum[/QUOTE]
Gökhan senden az ödüyor. 0,43 TL olması lazım şimdi seninki.
selamlar, piyasamın garan aşkı durmadan devam etmiş yine..
[QUOTE=Fantom;122396]adını yazınca sorun çıkıyor aynı kurumdan işlem yapanlar kurumu arayıp Fantom diye biri 35 ödüyor biz neden 2*3 kat ödüyoz diyolarmış[/QUOTE]
Onlar da Fantom aylık 20.000 kontrat dönüyor siz de dönün size de verelim desinler. İnanmayız bakalım diyemeler çnkü müşteri bilgilerinin verilemsi yasak. Tahminim Euro ya da Güven yönünde.
iyi de sayn fantom, madem kurum adı solemıyceksenız neden kazık diye direk bi igneleme yapıosunuz..yanı bılıosunuz ki birileri bu oranı guzel bulup sorucak..
rte veriyo coskuyu yine..
ıngıltere'de ınsaat sıparıslerı yuzde 38 oranında gerıledı
ıngıltere'de nısan ayında 3 aylık ortalama ınsaat sıparıslerı bır oncekı
uc aylık doneme gore yuzde 9 ve gecen yılın aynı donemıne gore yuzde 38
oranında gerıledı.
-matrıks-
[QUOTE=marakes;122402]iyi de sayn fantom, madem kurum adı solemıyceksenız neden kazık diye direk bi igneleme yapıosunuz..yanı bılıosunuz ki birileri bu oranı guzel bulup sorucak..[/QUOTE]
iyide kardeşim adam şu komisyon iyimidir diyor
bende kıyaslama yapıyorum fiyat söylüyorum kendi ödediğimi.
kurumun adını verirsem zor durumda kalıyor benim temsilci.
napcaksınız bu durumda?
arayın kurumunuzu pazarlık edin .
vermiyosa iyi oıran diger kurumlarla gorusun.
kriz var kaos var yatırımcımı kaldı
kalanlara da iyi fiyat verecekler eşşek gibi
[QUOTE=VOBiX;122401]Onlar da Fantom aylık 20.000 kontrat dönüyor siz de dönün size de verelim desinler. İnanmayız bakalım diyemeler çnkü müşteri bilgilerinin verilemsi yasak. Tahminim Euro ya da Güven yönünde.[/QUOTE]
ee devir değişti
eskiden 5 tl idi kontrat başı 2006da öyle ödüyordum sonradan indi nerelere..