[QUOTE=furkan;22285]42600e kadar rahat gideriz gibi bir görüntü var[/QUOTE]
50-100 kontratlik kademeyi gecmek istemeyenler (IYM gibi herhalde cok zarari olacak asagi gitmesi halinde)43000 deki 800 kontrati nasil gececek bilemiyorum.
Printable View
50-100 kontratlik kademeyi gecmek istemeyenler (IYM gibi herhalde cok zarari olacak asagi gitmesi halinde)43000 deki 800 kontrati nasil gececek bilemiyorum.
spot 35100lere gelsin herkesten önce onlar geçer :)
spot 35100lere gelsin herkesten önce onlar geçer :)
yok bunlar iyice olayın üç kagıdına kaçtılar....
elleri mahkum.. alacaklar...
yukarıda söylenen 42600 e göre 44600 daha olası.. şansı daha fazla....
teknik olarak yukarı olması lazım..aşagı çok ama çok zor....
bu benim şahsi düşüncem.. kimse etkilenmesin.........
yok bunlar iyice olayın üç kagıdına kaçtılar....
elleri mahkum.. alacaklar...
yukarıda söylenen 42600 e göre 44600 daha olası.. şansı daha fazla....
teknik olarak yukarı olması lazım..aşagı çok ama çok zor....
bu benim şahsi düşüncem.. kimse etkilenmesin.........
FıNANSBANK, ıNTERNET şUBESı YATIRIM ARAÇLARINI VOB ışLEMLERıNı DE EKLEDı Haberin devamı...
yorum:
eklese ne olur musterisine bu kadar saygisiz davranan hice sayan bir kurum olamaz yabancilar aldiktan sonra hepten kotu oldu. finansinvest yada yatirim ve finansbank. ne parani cekebiliyorsun nede dogru duzgun yatirim yapabiliyorsun.
uzak durun bunlardan.
FıNANSBANK, ıNTERNET şUBESı YATIRIM ARAÇLARINI VOB ışLEMLERıNı DE EKLEDı Haberin devamı...
yorum:
eklese ne olur musterisine bu kadar saygisiz davranan hice sayan bir kurum olamaz yabancilar aldiktan sonra hepten kotu oldu. finansinvest yada yatirim ve finansbank. ne parani cekebiliyorsun nede dogru duzgun yatirim yapabiliyorsun.
uzak durun bunlardan.
[QUOTE=nyse-dj;22286]turkcemi inglizcemi nerden aldiniz.okumak isterim zaten burada hergun yasiyoruz aslinda.[/QUOTE]
turkce d&r da bulabilirsiniz belki diger kitapcilardada vardir.Resmen hayat dersi veriyor borsa yalnizca teknikten ibaret degildir.Inanilmaz guzel ve akici bir kitap siddetle tavsiye ederim.
[QUOTE=nyse-dj;22286]turkcemi inglizcemi nerden aldiniz.okumak isterim zaten burada hergun yasiyoruz aslinda.[/QUOTE]
turkce d&r da bulabilirsiniz belki diger kitapcilardada vardir.Resmen hayat dersi veriyor borsa yalnizca teknikten ibaret degildir.Inanilmaz guzel ve akici bir kitap siddetle tavsiye ederim.
eur/usd 1,5990...altın 975$
düşüşü destekliyolar..
eur/usd 1,5990...altın 975$
düşüşü destekliyolar..