-
[quote=Fantom;122405]iyide kardeşim adam şu komisyon iyimidir diyor
bende kıyaslama yapıyorum fiyat söylüyorum kendi ödediğimi.
kurumun adını verirsem zor durumda kalıyor benim temsilci.
napcaksınız bu durumda?
arayın kurumunuzu pazarlık edin .
vermiyosa iyi oıran diger kurumlarla gorusun.
kriz var kaos var yatırımcımı kaldı
kalanlara da iyi fiyat verecekler eşşek gibi[/quote]
yanlış anlaşılma var heralde.vobix in dedgi gibi gerekırse herkes kurumuyla pazarlık eder yeterkı elı guclu olsun..akl-i mukavametı mutlka vardır.kimse aciz degidlr yani..he dersen kı benıım aramda ozel anlasma var kurum bana kıyak yapar ona da eyvallah,ama bunun da reklamını ypmamak lazım ozaman kurum kıyakcı degıl ayakcı olur..benım soledgım şu;.bişelerı ya tam solemek lazm ya da susmak lazım.forumun amacı bu, pylaşmak..umarım eleştiriye açık birisinizdir de rahatsz olmazsnz soledıklerımden..bol kazançlar..
-
[QUOTE=marakes;122407]yanlış anlaşılma var heralde.vobix in dedgi gibi gerekırse herkes kurumuyla pazarlık eder yeterkı elı guclu olsun..akl-i mukavametı mutlka vardır.kimse aciz degidlr yani..he dersen kı benıım aramda ozel anlasma var kurum bana kıyak yapar ona da eyvallah,ama bunun da reklamını ypmamak lazım ozaman kurum kıyakcı degıl ayakcı olur..benım soledgım şu;.bişelerı ya tam solemek lazm ya da susmak lazım.forumun amacı bu, pylaşmak..umarım eleştiriye açık birisinizdir de rahatsz olmazsnz soledıklerımden..bol kazançlar..[/QUOTE]
eee ben de paylaştım diyorum sana 35 kuruş fiyat. kurum adı önemli degil
önemli olan bu rakama islem yapıldıgını paylasıyorum
-
[quote=Astatin;122385]ayda ortalama 6-7 bin kontrat dönüyorum, onbinde 2 artı+MTX Gold ve her kızdığında alttan alan huş sesli bayan bir yatırım uzmanı + aracı kurumun kapısından kimlik nırakmadan geçiş+öğlen oradaysam beleş öğle yemeği..... diğer konular yeteneğinizle ilgili standart oalrak sunulmuyor ::::::
ya bu arada endeks çıktı onbinde 2 yüksek kalmış..açıp bi kızayım ben[/quote]
Ben günde 7000 dönüyorum 35 kuruş alamıyorum.
-
[quote=Fantom;122408]eee ben de paylaştım diyorum sana 35 kuruş fiyat. kurum adı önemli degil
önemli olan bu rakama islem yapıldıgını paylasıyorum[/quote]
anlayış noktana ulasamadım belli ki..sorun yok saglık olsun..
-
[quote=Fantom;122396]adını yazınca sorun çıkıyor aynı kurumdan işlem yapanlar kurumu arayıp Fantom diye biri 35 ödüyor biz neden 2*3 kat ödüyoz diyolarmış[/quote]
Arada semer farkı var.:D:D:DHerkesin kalitesi farklıdır baba.O soranlar dana gibi bedava bulup çalışmak isteyenler.
-
[quote=VOBiX;122399]Gökhan senden az ödüyor. 0,43 TL olması lazım şimdi seninki.[/quote]
Hayır fantom benden az ödüyor.Ama ben istersem en ucuzunu da öderim.Ama artık komisyon muhabbetine ihtiyaç yok.Yeterince ucuz.
-
[quote=VOBiX;122401]Onlar da Fantom aylık 20.000 kontrat dönüyor siz de dönün size de verelim desinler. İnanmayız bakalım diyemeler çnkü müşteri bilgilerinin verilemsi yasak. Tahminim Euro ya da Güven yönünde.[/quote]
İkisi de değil.
-
[quote=marakes;122402]iyi de sayn fantom, madem kurum adı solemıyceksenız neden kazık diye direk bi igneleme yapıosunuz..yanı bılıosunuz ki birileri bu oranı guzel bulup sorucak..[/quote]
Fantom o oranı bulmak için her kurumu arayıp sorup bilgi aldı.Siz de arayın bütün kurumları bulun.Havadan gelmedi galiba bu oran.Ayağa komisyon nerde öyle.2 3 yıldır da soruyor hala ucuzunu.
-
baskı var baskıııııı :) N komisyon bee bir turlu kuyudan çıkamadı misaLi
-
12:59 *erdoğan,"ülkemin menfaatlerine ters olduğu süreci imf ile imzalamayız, imf başkanına da söyledim, yardımcısına da söyledim"
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122412]Hayır fantom benden az ödüyor.Ama ben istersem en ucuzunu da öderim.Ama artık komisyon muhabbetine ihtiyaç yok.Yeterince ucuz.[/QUOTE]
Ben de öyle dedim de okuyunca iki türlü de anlaşılabiliyor. "Gökhan baksana, Fantom senden az ödüyor" demek istemiştim.
-
[quote=GOKHANFINDIK;122414]Fantom o oranı bulmak için her kurumu arayıp sorup bilgi aldı.Siz de arayın bütün kurumları bulun.Havadan gelmedi galiba bu oran.Ayağa komisyon nerde öyle.2 3 yıldır da soruyor hala ucuzunu.[/quote]
ben o kısmı ıle ılgılenmıorm ısterse bedavaya ıslem yapsın..kazancında gözüm yok..zaten kendı işimi de gerektgnde cogu ınsan gıbı halledebılıyorum.kurum degıstrmek gıbı bı nıyetım de yok .anlatmak istedgim şu ki madem solemıyceksın caka satmanın da anlamı yok.yanı soru soruluosa yardım edıceksen yolu bu degıl.sımdı ben senın kuruma gelsem ayda 1000 kontratı gecmem desem bana küt diy senin oranı vermezler.niye dsuk oran beklıosan cok ıslem yapıcan derler.işin kaidesi de bu zaten.yada gönül bagın vardır cok yaknındır falan ozel bı durm vardır o zaman da senden dusuk kom alır bu da olabılir..benım fikrim budur..