-
[quote=selçuklu;122453]he pat diye çıksın ortaya küskü .. sen ver küsküyü gerisini boşver .. sloganımız belli ....... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... :o:o:o[/quote]
Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.
-
225 den kısayım..inanmayana bende yapıştırabilrim ekstre:)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122456]Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.[/QUOTE]
sıvacı ile kepçeci olayını hatırlattı inşaat bana. oha
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122456]Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.[/QUOTE]
hee bugün gelme dedi ustabaşı .... amelelik iş yok gelme dedi...hahahha :D:D:D:D
-
Önce gel gel yapıyorlar sonra tam tersine hareket.
Bile bile lades oluyorum. Son 10 gün öncesine göre portföy indi 1/3 e.
sanki beni kolluyorlar.
-
[quote=fXci;122445]SEYYAH -350 pıvan zarar su an itibariyle :::[/quote]
42.537 SHORT maliyetim zarara kapanış itibariyle bakacağız...ağaç olduk beklemekten :o
-
[QUOTE=Astatin;122439]pis alacaklar sanki..tobolu mobolu.. :) :)[/QUOTE]
pis verecekler bobolu kırım kongolu
(NOt: Görüş ya da analiz değildir. )
-
[quote=VOBiX;122462]pis verecekler bobolu kırım kongolu
(NOt: Görüş ya da analiz değildir. )[/quote]
yannış anlama olmasın..sürekli takip etmeyenler için..bu hafta ters indikatörlük yapıyorum...pis aalcakalr diyorum, tuhaf bi şekilde 2-3 kademe gidiyo sonra basıyolar...bunu fark ettim..veriyorum tezahüratı, hareket başlayıp geri gelince basıyorum kısayı...ama forum mesajlarının son bir iki sayfasını okudum. VON zaten VOBORSA'nın satışları ile 4 kademe geri gelmiş olabilir..dikkat yani
-
Gökhan avatarı değiştir artık hergün başka istiyoruz. .kom
-
[QUOTE=SEYYAH;122461]42.537 SHORT maliyetim zarara kapanış itibariyle bakacağız...ağaç olduk beklemekten :o[/QUOTE]
senın bugun zarar sıfır ::: benim dün ayrıydı bugun ayrı gayri :::
-
Birazdan kan gövdeyi götürecek demedi demeyin
-
Anket sonuçları :::
Trade işlemlerinin sonucunda kâr veya zarar durumun aşağıdakilerden hangisine uyuyor.
* Çok zararım var (51.0%, 119 Oy)
* Başlangıca göre zarardayım (27.0%, 62 Oy)
* Kârdayım (14.0%, 32 Oy)
* Başlangıca göre kardayım ama enflasyonla başedemiyorum (8.0%, 19 Oy)
Toplam Oy: 232