İsc oha.Tahminim vobta ve borsada şu anda iki grup çok büyük şekilde kapışıyorlar.Manyak alış var iscde.Düşmeyiz dahaOHA.Tayyip Erdoğan anlaşmayacaz diyor.Anlaşacaz gibi alıyorlar.Peh.
Printable View
İsc oha.Tahminim vobta ve borsada şu anda iki grup çok büyük şekilde kapışıyorlar.Manyak alış var iscde.Düşmeyiz dahaOHA.Tayyip Erdoğan anlaşmayacaz diyor.Anlaşacaz gibi alıyorlar.Peh.
[quote=GOKHANFINDIK;122481]Long oha.[/quote]
bundan sonrakı her gece mi:)?
[B][COLOR=red]canını sevdiğimin vobu,,, gözünün çapağını yiyeyim,,,, düş artık,,,[/COLOR][/B]
bunu da silmezsin heralde hellim,,,,,,
citi is garan ne bulrsa topluo ne hıkmetse..ıs c de ılk 5 10 trıl artıda..garan 12 trıl artıda ak 2 trıl artı..
[quote=fXci;122467]Anket sonuçları :::
Trade işlemlerinin sonucunda kâr veya zarar durumun aşağıdakilerden hangisine uyuyor.
* Çok zararım var (51.0%, 119 Oy)
* Başlangıca göre zarardayım (27.0%, 62 Oy)
* Kârdayım (14.0%, 32 Oy)
* Başlangıca göre kardayım ama enflasyonla başedemiyorum (8.0%, 19 Oy)
Toplam Oy: 232[/quote]
2006'dan bu yana başlangıca göre kardayım ve banka faizlerinden de fazla kazandım diyenler maximum %1.7 olmalı. Bu dünya istatistiği.
Bizde ise durum baya iyi. (Haddinden fazla şaşırtıcı ve kendini kandıranlar atılırsa sanırım 2-3 kişiye düşer)
sistem 15 dk 43000 den sat verdi ve anında 200 puan ters..ben 225 den şort deva..üwwwww...
60 dk long sinyalde
5 dk da ong sinyalde
Asti hala shortsan ikili tepe olsun iste longsan fincan kulp olsun iste.
İşte bu kadar güzel bu teknik analiz
[quote=marakes;122483]bundan sonrakı her gece mi:)?[/quote]
40 gece çalışıyoruz abi.İsc oha falan oldum.
15 dk 300 fiyata rağmen satta..way canına..selçuklu ve asti kebap karışık ortaya
gene gel gel yapıyorlar
43350 ü geçebilirsek 43800 ü görebiliriz...bence
İnsider seziyorum.Başka birşeyler var yine.