Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.
Printable View
Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
[COLOR=red][B]Allah ım bi insan kırmızıyı görünce bu kadar mı sevinir?[/B][/COLOR]
şu saati 42950 altında kapayalım artık..
[COLOR=red][B]sonun başlangıcı yer kırmızı gök kırmızı[/B][/COLOR]
[QUOTE=enorton;122526]Bunu aslında şunun için söyledim, istatistikte bakılan örneklemeye göre elde edilen sonuç genele uyralanır. Sizin söylediğinizden hareketle tabiki hiçbir anket gerçek seçim sonucunu bilemez. Amasn saraylının devir daim makinesi topiğinde, tüm testleri son iki ayda yaptırıyordu. Gerekçe olarak da son 500 barda başarılı olan bir sistem genel olarak da başırılır, %1 %2 ancak sapar diyordu. Ama saatlik verilerle oluşturulan sistemlerde bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. Ben bunu belirtmek istedim... :..:[/QUOTE]
Ben buna katılmıyorum. Ekim Kasım 2008 de başarılı olan sistem Arlaık-Ocakta mutlaka %1-2den fazla sapmıştır ve çuvallamıştır.
SEYYAH -400 pıvan zararrdayım gayri :::
Vallahi veriden önce yaslandım arkama ben 175 ten short devam.Bozarsam ne olayım be.
uzuncular SL lara dikkat edin. 42650 son kaledir. yıkılırsa 42200
vay be..bar ın boyuna bak..küsküsel bir bar
45300 kısaları kaptırmam..cidden uzlaşmaya gidiyorum..35000 olsa yeter..selcuklu taktiği..
[quote=GOKHANFINDIK;122530]Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.[/quote]
deme öyle gökhanım valla alırlar yine 43 bin üstüne :::