[quote=hexa;122553]sazan bey (ilginç oldu bu hitap) şu foruma daha sık yazsanız ne güzel olur teşekkürler :)[/quote]
BAY SAZAN.. olacak doğrusu hexa...eski köye yeni adet, eski koya yeni tekne getirme lütfen...:..::..:
Printable View
[quote=hexa;122553]sazan bey (ilginç oldu bu hitap) şu foruma daha sık yazsanız ne güzel olur teşekkürler :)[/quote]
BAY SAZAN.. olacak doğrusu hexa...eski köye yeni adet, eski koya yeni tekne getirme lütfen...:..::..:
apds 4500 kim ne açıyor yahu
[QUOTE=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/QUOTE]
bi veremedin şu küsküyü .. ver hacı ver .... 41875 kaptalım işte .. vay anasını .... :o:o:o:o
[quote=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/quote]
Voborsa KISA
[QUOTE=trader38580;122538]uzuncular SL lara dikkat edin. 42650 son kaledir. yıkılırsa 42200[/QUOTE]
Katılıyorum.
[QUOTE=Astatin;122554]:..::..: değişti yine o....alış baskısı değil, alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket...:)[/QUOTE]
bu gece wall street'de patlayacak o bomba paketi dimi pikidap...lelele
[quote=Astatin;122551]alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket var...sanırsan boğalarda patlayacak..sen bi ayrılda gel[/quote]
ben ayrıştım ayrışmasınada uzaklaşamıyoruz şu 43 binden o yüzden huylanıyorum :::
şimdide aşağı gel gel yapıyorlar. yine terse oynadım.
Onlar ne yaparsa tersini yapıcam. 43.250 stop
projeksiyonu öne alayım ... :o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;120667]kısa devam projeksiyon belli ..ama saatlik vadeli uyumsuz demedi demeyin :o:o.. .. boks..boks. projeksiyona göre hedef 20000 vadeli .. :o
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG][/QUOTE]
sazan ağbi projeksyon nası sence ? :o:o:o
sanki bi şey eksik gibi :)
[QUOTE=enorton;122544]Lond devam :D[/QUOTE]
Biraz tırsıyorsun gibi geldi elin titremiş gibi yazarken lond olmuş :D
Sistem Longsa longdur.