[quote=jerfin;122561]bu gece wall street'de patlayacak o bomba paketi dimi pikidap...lelele[/quote]
seyyah erken yatıp şom ağzını açmazsa orası da yıkılacak işalllahhhh
Printable View
[quote=jerfin;122561]bu gece wall street'de patlayacak o bomba paketi dimi pikidap...lelele[/quote]
seyyah erken yatıp şom ağzını açmazsa orası da yıkılacak işalllahhhh
EFG 5.400 UZUN du...hepsini boşalttı..
bu smile iyiymiş bunu kullanacağım artık hep :o:o:o:o:o ... benim çıkmama lazım .. kapanış tahminim 41875 kayıtlara geçmişti ama bidaha geçsin .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/QUOTE]
Vade başındna itibaren pastaya bakın vade başındna düne kadar short olanalr bugün de short ise onalr short açıyor. Tam tersi de long.
günün en düşüğü yenilensin 1 milyon çiçek açsın
[quote=SEYYAH;122569]EFG 5.400 UZUN du...hepsini boşalttı..[/quote]
102.000 daha var. ne planlıyor acaba.
[QUOTE=VOBiX;122567]Biraz tırsıyorsun gibi geldi elin titremiş gibi yazarken lond olmuş :D
Sistem Longsa longdur.[/QUOTE]
Valla tırsmıyorum değil, hala sat a geçmedi. Makine mi takıldı ne. Bi vurdurayım bakalım motoru :D
Bu yeni sistem bir garip, eskisi bugün 3-4 kere işlem yapt bu dünden kalan longlarla devam ediyo...
[quote=erkan.;122573]102.000 daha var. ne planlıyor acaba.[/quote]
ah bi bilsek :rolleyes:
[QUOTE=erkan.;122573]102.000 daha var. ne planlıyor acaba.[/QUOTE]
Yaz geldi turşusunu kuracakmış.
[QUOTE=enorton;122574]Valla tırsmıyorum değil, hala sat a geçmedi. Makine mi takıldı ne. Bi vurdurayım bakalım motoru :D[/QUOTE]
42,650ye kadar rahat olabilirsin. Gerisine karışamam.
42325 kapanış tahminim...bence...
Full long.Dax düşmüyor.İsc de aynı.Akbank veriden sonra bir kademe kalktı.Bu nasıl düşüş anasını satıyım.FUll ong.