[quote=GOKHANFINDIK;122579]Full long.Dax düşmüyor.İsc de aynı.Akbank veriden sonra bir kademe kalktı.Bu nasıl düşüş anasını satıyım.FUll ong.[/quote]
ilk defa aynı seylerı düşündükk eksiklikler çıkıyor :):..:
Printable View
[quote=GOKHANFINDIK;122579]Full long.Dax düşmüyor.İsc de aynı.Akbank veriden sonra bir kademe kalktı.Bu nasıl düşüş anasını satıyım.FUll ong.[/quote]
ilk defa aynı seylerı düşündükk eksiklikler çıkıyor :):..:
Vay anasını tekrar 43 000 üstüne attık, 42775 bile gördük. yusuf yusuf etmedim değil :D
Long devam :D
garan 23 trıl oldu..credı suısse garan edefıne gelsn dıe heralde 4.5 mılyon lotla kafada alıcı
250 puanı gördünmü alıp çekilecen kenara,daha fazlasını vermiyorlar vermeyecekler bugün..
[quote=enorton;122589]4 Ayda 126 işlem 65 karlı 61 zararlı
Getiri %70
Nasıl sence asti, idare eder değil mi?[/quote]
komisyon düştükten sonra net getirimi bu rakam
dedik gökhana iddialı konuşma alırlar 43 bin üstüne diye .dng
film aynı dünle...short çığlıkları altında sınırlı düşen dax ve fdj ısrrala direnen VOB..üwwwwwww
[quote=enorton;122589]4 Ayda 126 işlem 65 karlı 61 zararlı
Getiri %70
Nasıl sence asti, idare eder değil mi?[/quote]
%70 herhalde mtx system tester ın sonucu.yani 1 kaldıraçlı..iyi yada kötü demek için tüm veriler yok ancak söylediğin veriler bir sistem için iyi...mesela max ne zarar etmiş, ort kar/ort zarar oranı ne? spot 30 da uygulayınca ne çıkıyo, gar veya işc günlükte uygulayınca son 1 yıl ne çıkıyo...
tokoba apsd uçuyor..şşşşşş..ne işşşşşşşşşş
[IMG]http://www.kurultay.net/HaberDosya/ali-kirca-show-tv-yonetimine-rest-cekti.jpg[/IMG]
[COLOR=red][B]İSTANBUL Menkul Kıymetler Borsası -%7,25 oranında değer kaybetti... ah ulan be özledim bu haberleri[/B][/COLOR]
eğer bi, piyasa yapıcı denen olay varsa ben onun * * * * * bayanlardan özür
spot para grişi 33 trıl oldu