[QUOTE=QUEEN;122638]tuzak tuzak tuzak..[/QUOTE]
tuzak tuzak tuzak deyip elimizi sürmememizimi istiyor bunlar yaw ::: :mad:
Printable View
[QUOTE=QUEEN;122638]tuzak tuzak tuzak..[/QUOTE]
tuzak tuzak tuzak deyip elimizi sürmememizimi istiyor bunlar yaw ::: :mad:
dolar da 2 2 ınıyo merdiveni bgun
[quote=fXci;122642]tuzak tuzak tuzak deyip elimizi sürmememizimi istiyor bunlar yaw ::: :mad:[/quote]
60 dk ve altında tüm periyotlarda aldayız yine..
43 bin altına sarkma tuzak olmasın ?
Sistem KISA, ben KISA...bir de gönüller hoş ola...sistem son 20 dakıkada sürpriz yapmazsa
gecey full şort..hatta haşema
vay anasını ... düşmemiş gene .. bu saatlik spot graf hoşuma gitmiyor .. toboya benziyor meret .. kısa devam .. uzlaşacam ... üüğüğüğüü:o :o :o :o :o
[QUOTE=Astatin;122645]Sistem KISA, ben KISA...bir de gönüller hoş ola...sistem son 20 dakıkada sürpriz yapmazsa
gecey full şort..hatta haşema[/QUOTE]
Kabahat bizde kayahanın ters indiaktörünü bulamadık. .dng
spx 950 çok ciddi direnç bugun kırarmı kırmazmı belli degil
bence kırar
kırarsa ne olur
asıl soru bu
Son kez...PAMBIK şom ağzını açmasın ama.
Çok terbiyesiz, son derece ahlaksız, fütursuzca ve de rezil bir düşüş istiyorum DJI da..:)
• Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
• Öhö öhö;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
Gece kesin shortum.
DAX a göre zayıf kaldık bir anda kapanışa kadar almazlarsa tabii...
DAX bizim 43.325 gördüğümüz seviyenin 25 puan üstünde biz ise 43.150 seviyesindeyiz.300 puan falan aşağıda kaldık DAX a göre.
bu gece dow 8670 kapanır. bizede yarın 42000 nin yolu acılır. kayıtlara geçsin
Dünya Sağlık Örgütü : Domuz Grbi için küresel salgın uyarısı yaptı.