nerde eski ayular ah ah..eure dolare korkunç ..bende kısayım hiç şansınız yok arkedeşler..ikili tepe dowda çalışırsa dünkü dip bi umut...slçuklu 60 dak tobo var yafu..
Printable View
nerde eski ayular ah ah..eure dolare korkunç ..bende kısayım hiç şansınız yok arkedeşler..ikili tepe dowda çalışırsa dünkü dip bi umut...slçuklu 60 dak tobo var yafu..
[quote=jerfin;122669]maliyet aşağıda, mecburen geceye short.. ama dow'dan korkuyorum bu gece..üüü[/quote]
long olsam çok korkunç ürkünç espriler yapardım ama değilim. :D
ah be Jerfin, ah be Jerfin.
en güzel kılık değiştirenlerden biriydin sen forumda ne güzel. hop long, hop short. ne oldu da böyle çakıldın kaldın pozisyona...
sadece 1 kez bu kadar beklediğini görmüştüm, onda da yine shorttun ve karla kapatmıştın.
inşallah bunda da zararla bitmez sonu.
nasihat vermeyi sevmem gerçi ama zaten benim lafım değil, dünyanın en büyük spekülatörünün lafı, hatırlatmakta fayda var:
"yatırım, sonu yanliş giden spekülasyondur. eger, zamaninda spekülasyondan çıkamazsanız mecburen yatırımcı olursunuz."
neyse, pozisyonu zarar olan arkadaşlara geçmiş olsun. yarın yeni bir gün. çıkarırsınız zararları arkadaşlar sıkmayın canınızı. çıkaramazsanız da, en büyük zenginliğin sağlık olduğunu unutmayın.
bu da Sabancı'nın lafıdır:
"çocuğum doğduğu gün, iflas ettim"
anlayana...
[quote=abka;122689]dow 2 hazirandan beri 4 kere (30 daklıkda)birbirini gecen tepeler tapmış..ama hepsinde macd ve rsı altda kalmışş..işte gebereceğinin ilk bilimsel kanıtı:)[/quote]
Kurtuluruz ama olmuyor malesef long görmekten tiksinti geldi.:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122682]Biber sürerim ağzına.:D:..:Longsan adabınla otur şurada.Ayulara ihanet ettin.[/QUOTE]
shortum beah...boks. ort. maliyetim 42,700 de.. bugün bi ara oraya verdiklerinde elim gitti-geldi, ama kapatamadım.. :( ha kapatsam dayanamaz kapanışta yine short yapardım belki orası da ayrı konu..:..: ama dow'un grafiği ben bi zirve daha yapmadan dönmem diyor gibi..üüü
[quote=Astatin;122684]DJI nın Alah belasını versin..kayıtlara geçsin lütfen..geceye 43225 kısalarla full şort[/quote]
Abi yataktan düşüyordum.Koptum.Yarıldım gülmekten.:..::..::..::D:D:D:D:D:D:DAbi napıyon sen yaaaaaaaa.Öldüm yaaaaaaaaaaaa.Delirdimmmmmmmmmmmmmm.1dakikadır gülüyorum.
[QUOTE=selçuklu;122687]bu kadar düzgün bir obo çalışırmıki ola ?? :o:o:o
[URL=http://img199.imageshack.us/i/adszyjc.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7121/adszyjc.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
çalışacak çalışacak... ama bu gece çalışşır mı..:..:
[quote=abka;122689]dow 2 hazirandan beri 4 kere (30 daklıkda)birbirini gecen tepeler tapmış..ama hepsinde macd ve rsı altda kalmışş..işte gebereceğinin ilk bilimsel kanıtı:)[/quote]
5. cide aynı seyi yapıcagının garantisi var mı
bence ihtimal %50
[quote=GOKHANFINDIK;122695]Abi yataktan düşüyordum.Koptum.Yarıldım gülmekten.:..::..::..::D:D:D:D:D:D:DAbi napıyon sen yaaaaaaaa.Öldüm yaaaaaaaaaaaa.Delirdimmmmmmmmmmmmmm.1dakikadır gülüyorum.[/quote]
Baktım edebiyle yapılan beddualar tutmuyo, isteğimi dolaysız ileteyim dedim. Eğer bu beddua tutarsa, bundan sonra bu beddua yı edeceğim
iyi akşamlar cümleten..
[quote=jerfin;122696]çalışacak çalışacak... ama bu gece çalışşır mı..:..:[/quote]
obo boyun çizgisi kırılmadan inanmam
benim teşekkürler sınırsız oldu herhalde ..sabahtan beri teşekkür ediyorum bitmiyor.. sayın hellime buradan teşekkür ederim....... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Selcuklu baba.O oboda maymun eksik.Bir zahmet please.Sevimli pembe donluyu da unutma.:(:pDow düşerse 300 den alış gitse idi vob hayatım bitiyordu yarın.