[quote=Astatin;122698]Baktım edebiyle yapılan beddualar tutmuyo, isteğimi dolaysız ileteyim dedim. Eğer bu beddua tutarsa, bundan sonra bu beddua yı edeceğim[/quote]
Sancaktar arkadaş etmeyin diyor ters tepiyomuş yarın djı 9000 o zaman.:..::..:
Printable View
[quote=Astatin;122698]Baktım edebiyle yapılan beddualar tutmuyo, isteğimi dolaysız ileteyim dedim. Eğer bu beddua tutarsa, bundan sonra bu beddua yı edeceğim[/quote]
Sancaktar arkadaş etmeyin diyor ters tepiyomuş yarın djı 9000 o zaman.:..::..:
[quote=selçuklu;122687]bu kadar düzgün bir obo çalışırmıki ola ?? :o:o:o
[URL="http://img199.imageshack.us/i/adszyjc.jpg/"][/URL][/quote]
çok düzgün obo lafına yarıldım resmen gülmekten, çok yaşa emi Selçuklu.
:..::..:
takım elbisenin üzerinde iğrenç durduğu müşterisine "abi çok janti oldu, harika resmen sanki sizin için dikilmiş" diyen tezgahtar gibi oldu bu. :D
birisi abd çok para basmış dow 25000 olur diyor.Ulan bu paralar ile dowda short açılamıyormu teraneeeeeeeeeee.İnanmayın itibar etmeyin bu tarz şeylere.Öperler uzun vade poz açanı.
[QUOTE=truva;122697]5. cide aynı seyi yapıcagının garantisi var mı
bence ihtimal %50[/QUOTE]demek istediğim güç kaybı var..negatif uyumsuzluk var..burada hiçbir şey garanti olamaz..sadece terazinin sol kefesi(kısalar) daha ağır gibi
[QUOTE=unlimitted;122692]long olsam çok korkunç ürkünç espriler yapardım ama değilim. :D
ah be Jerfin, ah be Jerfin.
en güzel kılık değiştirenlerden biriydin sen forumda ne güzel. hop long, hop short. ne oldu da böyle çakıldın kaldın pozisyona...
sadece 1 kez bu kadar beklediğini görmüştüm, onda da yine shorttun ve karla kapatmıştın.
inşallah bunda da zararla bitmez sonu.
nasihat vermeyi sevmem gerçi ama zaten benim lafım değil, dünyanın en büyük spekülatörünün lafı, hatırlatmakta fayda var:
"yatırım, sonu yanliş giden spekülasyondur. eger, zamaninda spekülasyondan çıkamazsanız mecburen yatırımcı olursunuz."
neyse, pozisyonu zarar olan arkadaşlara geçmiş olsun. yarın yeni bir gün. çıkarırsınız zararları arkadaşlar sıkmayın canınızı. çıkaramazsanız da, en büyük zenginliğin sağlık olduğunu unutmayın.
bu da Sabancı'nın lafıdır:
"çocuğum doğduğu gün, iflas ettim"
anlayana...[/QUOTE]
yanlış hatırlıyorsun, güniçi çok fazla işlem yapmam ben.. hele yönden eminsem ohoooo haftalarca beklerim..:o
sadece ruh halim bozuk ve agresif olduğumda güniçi çok işlem yaparım.:D
keşke bugün birileri dengemi bozsaydı da agresif işlem yapsaydım..:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122702]Selcuklu baba.O oboda maymun eksik.Bir zahmet please.Sevimli pembe donluyu da unutma.:(:pDow düşerse 300 den alış gitse idi vob hayatım bitiyordu yarın.[/QUOTE]
unutmuşum maymunu vay anasını .. neyse koydum ... obo yu maymunlarla ifade ettim . :o:o:o:o:o:o:o:
[URL=http://img199.imageshack.us/i/adszuqv.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7398/adszuqv.jpg[/IMG][/URL]
asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...
[QUOTE=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/QUOTE]f dow kapanışta 8830..
[quote=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/quote]
zaten bugünde düşmezse, bizzati gidip bir aksiyon yapacağım..
[QUOTE=Astatin;122711]zaten bugünde düşmezse, bizzati gidip bir aksiyon yapacağım..[/QUOTE]
bende geleyore:p
[quote=jerfin;122707]yanlış hatırlıyorsun, güniçi çok fazla işlem yapmam ben.. hele yönden eminsem ohoooo haftalarca beklerim..:o
sadece ruh halim bozuk ve agresif olduğumda güniçi çok işlem yaparım.:D
keşke bugün birileri dengemi bozsaydı da agresif işlem yapsaydım..:D[/quote]
çok işlem yaparsın manasında dememiştim kılık değiştirme işini.
o bizim işimiz. :D
demek istediğim, bi noktayı aşarsa dönerdin tersine açardın idi.
ama zaten maliyet çok beter değilmiş. ben daha aşağılarda sanıyordum. dolayısıynan, bışver benim mesajı.
ama soros ile sabancının lafları kısmını bışvermesin kimse! :..:
altın gün içi %1 eksılerden gelıp 0.2 artıları gördü..bakır da yukselısteymıs..emtılalar biraz daha yukarı yaparsa pıasayı ayakta tutar gibi duruyo..