[QUOTE=marakes;122714]altın gün içi %1 eksılerden gelıp 0.2 artıları gördü..bakır da yukselısteymıs..emtılalar biraz daha yukarı yaparsa pıasayı ayakta tutar gibi duruyo..[/QUOTE]
sus sus bak ayuların gazabına uğrıycaksın.dng
Printable View
[QUOTE=marakes;122714]altın gün içi %1 eksılerden gelıp 0.2 artıları gördü..bakır da yukselısteymıs..emtılalar biraz daha yukarı yaparsa pıasayı ayakta tutar gibi duruyo..[/QUOTE]
sus sus bak ayuların gazabına uğrıycaksın.dng
[quote=QUEEN;122712]bende geleyore:p[/quote]
3 üzdünüz dimi siz...her birinize 2 tapanca... 6 takviye tapanca eder..zaten maşallh matrixdeki eycınt simit'i aratmıyo sizin hız ve hareketler..iyi olur gel gel...
[quote=jerfin;122696]çalışacak çalışacak... ama bu gece çalışşır mı..:..:[/quote]
Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:
bu arada pastadakı dıger farkı 2 3 gun evvel 59 lardayken ugun yenıdn 67 binlere gelmış .efg halen 99 bin uzunda.
[quote=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/quote]
dow rambo gibidir
[QUOTE=unlimitted;122713]çok işlem yaparsın manasında dememiştim kılık değiştirme işini.
o bizim işimiz. :D
demek istediğim, bi noktayı aşarsa dönerdin tersine açardın idi.
ama zaten maliyet çok beter değilmiş. ben daha aşağılarda sanıyordum. dolayısıynan, bışver benim mesajı.
ama soros ile sabancının lafları kısmını bışvermesin kimse! :..:[/QUOTE]
evet stop koyarım mutlaka, ama stopum çok yukarılarda..:..:
hem zaten 45.500 den bu yana shortum orti.. arada short kapa-aç ile beraber maliyet 47.000 lere çıktı.. anlayacağın stoplasak bile kardan yeriz..:)
yine de sağol beni düşündüğün için..:o
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122717]Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:[/QUOTE]
gergin olunca hep çenem düşüyor nedense..:..: sen bana gevezesin mi diyorsun şimdi...boks..boks..kom
Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122717]Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:[/QUOTE]
Nasılmış :::
dağılın:)
Vallahi Taylant avatarları pek sarmadı.Yalova gemideyim Bodrumdan dönerken.Bu arabayı da sevmeye başladım.Hangisini isterseniz satılık 20 milyar cash veren kapar arabayı.Astra Auris.Bu araba avatarı epey uzun zaman gider.Dow Allah belanı versin.Kaç aydır bir tutturamadınız bedduayı.Bu sefer ben tutturacam İnşallah.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122722]Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng[/QUOTE]
ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool: