[QUOTE=truva;122719]dow rambo gibidir[/QUOTE]
rambo ilk sağ kroşeyi yedi.boks.
Printable View
[QUOTE=truva;122719]dow rambo gibidir[/QUOTE]
rambo ilk sağ kroşeyi yedi.boks.
yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:(
[quote=QUEEN;122727]rambo ilk sağ kroşeyi yedi.boks.[/quote]
8760 kadar telafisi kolay
asagısı olmazsa sorun yok
[QUOTE=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/QUOTE]
ya almmamak üzere veriyolarsa:::bak yine şom şom konuşuyosun.kom
[quote=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/quote]
Bence belini doğrultamayacak bir daha bu.Bu kadar uyumsuzluğa zor durur artık.
[quote=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/quote]
Taylanta beklerük.Dans etmeye kız kalmadı diskoda.:D:Dİlle deşarj olacaksan.Sürekli shoppin shopping.Kriz senin yüzünden teğet geçti zaten.:D:D
[quote=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/quote]
ekonominin can damarı oldun iyice...lelele
[quote=QUEEN;122730]ya almmamak üzere veriyolarsa:::bak yine şom şom konuşuyosun.kom[/quote]
ama öyle ben naapim?:oüüü:(
ya bıktım vallahi ne ivrenç bir trendmiş...bitmedi bitemedi...yetti ya istemiyorum yükseliş filan.çaksınlar ağzı burnu yamulsun dowun da geri kalan piyasalarında :mad:
eni sonu bizzatihi gidip ben basacağım FED binasını nerede lan matbaa makinanız diyerek :::
bernanke merdiven altında ucuz selülozdan fason dolar imalatı yapıyormuş :::
[QUOTE=SEYYAH;122733]ama öyle ben naapim?:oüüü:(
ya bıktım vallahi ne ivrenç bir trendmiş...bitmedi bitemedi...yetti ya istemiyorum yükseliş filan.çaksınlar ağzı burnu yamulsun dowun da geri kalan piyasalarında :mad:
eni sonu bizzatihi gidip ben basacağım FED binasını nerede lan matbaa makinanız diyerek :::
bernanke merdiven altında ucuz selülozdan fason dolar imalatı yapıyormuş :::[/QUOTE]
asti ben sen gidiyorz.. başka ayularda gelir..:::
[QUOTE=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/QUOTE]
yanlış kişi :::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122731]Bence belini doğrultamayacak bir daha bu.Bu kadar uyumsuzluğa zor durur artık.
Taylanta beklerük.Dans etmeye kız kalmadı diskoda.:D:Dİlle deşarj olacaksan.Sürekli shoppin shopping.Kriz senin yüzünden teğet geçti zaten.:D:D[/QUOTE]
dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D
[QUOTE=jerfin;122736]dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D[/QUOTE]
ilk hisse nette clark30 du nickim şimdi 32 zaman çabuk geçiyor ömür bitiyor:)
[quote=QUEEN;122734]asti ben sen gidiyorz.. başka ayularda gelir..:::[/quote]
Matbaayı son kez kullanıp bilet paramı verirsen gelirim bende.:D:D