-
[quote=jerfin;122736]dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D[/quote]
Benim ablamla 4 yaş fark vardı.Her sene 1 yaş azalıyor.En son eşitlendik.O hala 24.:D:D:D:D.dngSen yarım yaş iyisin.Diskoda ne çıtırlar var varya.70 yaşında dans ediyor.::::::Sen onların yanında bebe kalıyorsun.
-
-
[QUOTE=clark;122737]ilk hisse nette clark30 du nickim şimdi 32 zaman [COLOR="Red"]çabuk geçiyor ömür bitiyor[/COLOR]:)[/QUOTE]
malesef öyle clark.. 4 yıl hisse.net'de yazdım, 1,5 yıldır burada yazıyorum, daha dün gibi..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122739]Benim ablamla 4 yaş fark vardı.Her sene 1 yaş azalıyor.En son eşitlendik.O hala 24.:D:D:D:D.dngSen yarım yaş iyisin.Diskoda ne çıtırlar var varya.70 yaşında dans ediyor.::::::Sen onların yanında bebe kalıyorsun.[/QUOTE]
70 yaşında olup da hayat dolu olmak güzel birşey aslında.. dede, nine olmuş ama hala cıvıl cıvıl gençlere taş çıkartacak kadar yaşama arzusu ile dolu olanlara hep imrenmişimdir.. insanın gönlü genç olmalı..
-
[QUOTE=fXci;122735]yumruklayacak birinimi arayosun ::: gel gel .boks. gelde gör .boks. :::[/QUOTE]
ülem [B]jerfin [/B]ben gökan yazdı sanayorum o yazıyı .pardon...... yukardakini gökana yazdımdı ben ::: :::
istersen yurmuklayabilirsin gayri beni hakattim
-
21.17 de DJI şanzıman dağıtacak, ben söyleyeyım de, (sonra toplar mı işte onu bilmiyorum); kayıtlara falan geçmesin kardeşim, kendı kendıme diyorum.
-
daxı kapattı hadi aşağı 8650 şimdi..
-
[QUOTE=tuareg;122744]21.17 de DJI şanzıman dağıtacak, ben söyleyeyım de, kayıtlara falan geçmesin kardeşim, kendı kendıme diyorum.[/QUOTE]
yok öyle geçti bile kayıtlara.. :::burda ne dediktifler var.. ağzından çıkanı kulağın duyuyomu.dng
-
[QUOTE=QUEEN;122745]daxı kapattı hadi aşağı 8650 şimdi..[/QUOTE]
graliçem sana bi gıyak grafiii gönderem bari dur bekle
-
[QUOTE=fXci;122743]ülem [B]jerfin [/B]ben gökan yazdı sanayorum o yazıyı .pardon...... yukardakini gökana yazdımdı ben ::: :::
istersen yurmuklayabilirsin gayri beni hakattim[/QUOTE]
tamam, yarın her 1 kademe yukarı kaldırdıklarında sana bir yumruk geçireyim..:::
-
[quote=QUEEN;122746]yok öyle geçti bile kayıtlara.. :::burda ne dediktifler var.. ağzından çıkanı kulağın duyuyomu.dng[/quote]
Off the record yokmu burada kardeşim, basına sonra malumat verırım:..::..:
-
BEnde onu diyecektim bu dow yukarı çok çok uyumsuzlaştı en iyisinden en kötüsüne (Sümüklü indikaatörler) bütün indikatörler yukarıyı onaylamıyor artıkın gece long tehlikeli çok terse getireckler ama hayırlısı