[QUOTE=GOKHANFINDIK;122722]Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng[/QUOTE]
PC soğusun diye bir saatliğine kapattım doldurmuşlar. Yemeğe gideceğim ama şunları bir okuayyaım önce...
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122722]Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng[/QUOTE]
PC soğusun diye bir saatliğine kapattım doldurmuşlar. Yemeğe gideceğim ama şunları bir okuayyaım önce...
dow çökmez, illa çökerteceksenizde 9200 ü görmeden kimse beceremez:D:D:D
[QUOTE=tuareg;122756]3 gecedir full short kalıyorum geceye, gunduz zararı cıkarana kadar alnım catlıyor, gun sonu fit kalarak kısalara devam durumundayım, anlayacağın az bucuk nevrim dönmüş durumda, eceli gelmiş keçi rolu oynama bana.boks.
helhele verın gelıne
deste gül verın elıne
altın kemer bağlamış
jerfın ınce belıne
.kom.kom.kom[/QUOTE]
elinde terezi var
cebinde çerezi var
her gece dow'la oynar güler
shortçulara garezi var
:..::..:.dng.dng
[quote=traderx;122759]2-3 gündür işlem yapmıyorum çok rahatım, 4-5 gün üstüste kardan sonra, pazartesi günüydü heralde, gap yiyip akşamakadarda çıkaramayınca 700 pun eksi ile günü kapayınca dedim daha işlem yok, haftayada yok, o arada tatil kararı verdim bir hafta,
bu bizim vadelide ve borsamızda mal deviri devam eder 1-2 ay ama net bir düşüş olmaz,
vadeli en fazla 38500 e düşer 1-3 ay içinde...
[B]nedeni basit bizde dip geçen sene kasımda görülmüş ve neredeyse %80 civarı bir artış var vobta,[/B]
[B]dowda ise dip daha 3 ay önce görülmüş ve %50 bile yükselememiş[/B],
burdan çok net belli oluyorki, dow artacak biz artmayacaz ama düşmeyeceğizde herkes dow artıyor biz artmıyoruz diyerek hergün çöküş gelecek diye bekler ama gelmez(ha algıda farklılık vardır,2000-3000 puan düşüşe çöküş diyenlerde olabilir), dowun yükselişini bizim boğalar mal boşaltarak yüklerini hafifleterek geçirecekler...
eylül ekime kadar böyle sürer, çünkü orta ve uzun vade piyasada sadece yukarı ve aşağı yoktur, yatayda vardır,
on gün kadar daha ara veriyorum oşçakalın:..::D:D:)[/quote]
Şelalenin köşeye masayı kurduk biz.Karpuz kesecez.Geleceksen gel.Uzatma.:D:DSelçuklu abinin yiğen de geliyor.(Tonton maymun)Sümüklü pempe de orada.:D:D
[QUOTE=jerfin;122741]malesef öyle clark.. 4 yıl hisse.net'de yazdım, 1,5 yıldır burada yazıyorum, daha dün gibi..[/QUOTE]
Vay beee benim de vahşi batıdaki 2 yıllık cezamın dolmasına iki ay kalmış.
[quote=traderx;122765]dow çökmez, illa çökerteceksenizde 9200 ü görmeden kimse beceremez:D:D:D[/quote]
Yanlışın var Astinin bi bedduasına bakar iş.:D:D
[quote=VOBiX;122768]Vay beee benim de vahşi batıdaki 2 yıllık cezamın dolmasına iki ay kalmış.[/quote]
Benim de cezaevinden birsürü nickim çıktı ama ne şifrelerini biliyorum ne msn adreslerini.Ne e mail adreslerini.Ne de e mail şifrelerini.Yani anlayacağın onları sonsuzluğa gömdü kovboyyy.::::D:D
[QUOTE=VOBiX;122768]Vay beee benim de vahşi batıdaki 2 yıllık cezamın dolmasına iki ay kalmış.[/QUOTE]
sende mi cezalısın vay beee..
ben özgür irademle ayrıldım ama..:D
ahan da dj 8796, bekledıgım sanzıman dağıtma buydu, madem kayıtlara aldınız ben de belirtmiş olayım sayın Queen ve sayın Jerfın, sonradan 'yok ben okumadım, yok ben duymadım' olmasın.
[QUOTE=tuareg;122772]ahan da dj 8796, bekledıgım sanzıman dağıtma buydu, madem kayıtlara aldınız ben de belirtmiş olayım sayın Queen ve sayın Jerfın, sonradan 'yok ben okumadım, yok ben duymadım' olmasın.[/QUOTE]
ne tırsıyosun.:D. 8650 dedik işte kayıtlara geçti :::
[QUOTE=AMON RA;122269]12 marttaki dipten itibaren gelen yükseliş kanalı kırılmadıkça short pozisyonlar intihar olur! Herkes (bende dahil) düşüş bekliyor ve pozisyonlarını short olarak tutuyor.Bu kanal kırılmadıkça güvenemem!Stochastic'te dipten dönmüş![/QUOTE]
Bu yazıyı dün gece yazmıştım günboyu sahada olduğum için takip edemedim görülen o ki değişen birşey yok zaten Long için çok geç short için çok erken! Trend desteğinin kırılmasını beklemek durumundayım yeni short için!
S&P 60 dk son sıkışma bence bir ÜÇGEN...
sorun şurada bu üçgen 4 mü b mi?
4 ise işi bitmek üzere şu an 5. dalga yapılıyordur...emme b ise yukarı bir c gelir kabaca 980/990 hedefli yani düz hesap 1.000 gösterirler...bu da DJI da 9.100/9.200 demek...abooov yidik ayvayı b ise bu üçgen :o
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs940.xs.to/xs940/09244/spx941.png[/IMG][/URL]