[quote=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/quote]
buyur yine konuştu şom:(:(:(
Printable View
[quote=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/quote]
buyur yine konuştu şom:(:(:(
avatarıma aşık oldum ya:::, ayı tatilde:..:, uzanmışım sahile güneş damlar içime, kurumuş dudaklarımda unutulmuş bir beste yaşıyorum ahesteee::::D:::,
[IMG]http://www.ayilar.net/files/wallpaper/wall12_640.JPG[/IMG]
[IMG]http://www.ayilar.net/files/wallpaper/wall38_640.JPG[/IMG]
[quote=AMON RA;122774]Bu yazıyı dün gece yazmıştım günboyu sahada olduğum için takip edemedim görülen o ki değişen birşey yok zaten Long için çok geç short için çok erken! Trend desteğinin kırılmasını beklemek durumundayım yeni short için![/quote]
Abi tek sinyal bekliyorum.Sadece tek sinyal o da dowfutures 8750 kapatsın.Gerisi çok ama çok kolay.Sadece tatil yapacağınız beldeyi seçmek kalıyor.:..::..:.dngAyarlayamazsanız ben etstur dan bağlarım.
[quote=QUEEN;122734]asti ben sen gidiyorz.. başka ayularda gelir..:::[/quote]
küçük guruplar halinde gidelim..dikkat çekmeden..yalnız bu Seyyah şonu benimm grupta olmasın lütfen..olacak şu çünkü; "ya acaba yakalanırmıyız" diyecek yaklaşık 40 saniye sonra efbiay tepede...istemem kardeşim ben böyle şomşom
[quote=Astatin;122779]küçük guruplar halinde gidelim..dikkat çekmeden..yalnız bu Seyyah şonu benimm grupta olmasın lütfen..olacak şu çünkü; [B]"ya acaba yakalanırmıyız" diyecek[/B] yaklaşık 40 saniye sonra efbiay tepede...istemem kardeşim ben böyle şomşom[/quote]
lem ne diyecem.ben yoldayken haber veririm zati efbiay a geliyoruz bizi yakalayın diye :::
dow a dan z ye al vermiş satma zamanı dimekki
[QUOTE=QUEEN;122781]dow a dan z ye al vermiş satma zamanı dimekki[/QUOTE]
valla graliçe hanım o argümalarla para kazanılmıyor, 1 kazanılıyor 10 kayediliyor...
ama çoğunluk kısa İşallah çökerde zor gibi....
[QUOTE=traderx;122782]valla graliçe hanım o argümalarla para kazanılmıyor, 1 kazanılıyor 10 kayediliyor...
ama çoğunluk kısa İşallah çökerde zor gibi....[/QUOTE]
çökertcez biz wall sitrite gidiyorz:D
[quote=traderx;122782]valla graliçe hanım o argümalarla para kazanılmıyor, 1 kazanılıyor 10 kayediliyor...
ama çoğunluk kısa İşallah çökerde zor gibi....[/quote]
Birlikten guvvet doğar paşam.Guvvet macunu yidircem dowa.:..::..:
[quote=QUEEN;122783]çökertcez biz wall sitrite gidiyorz:D[/quote]
Halil BİTEZden çıktı çökertemedi.Sen zor çökertirsin.::::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122785]Halil BİTEZden çıktı çökertemedi.Sen zor çökertirsin.::::..:[/QUOTE]
benim avatar..assti ..pamıkk...tr nin en ünlü vobçusu gökan..vobix de gelir..göçertcez son demlerini yaşıyo lanet...dng
biliyorum herkes dört gözle dowdaki uyumsuzlukların çalışmasını bekliyor pusuya yatmış, ama
uyumsuzlukların çalışçağı yer var, şanzımanı dağıtacağı yer var, o uyumsuzluklar vobta çok kişiye ebesini tersten gösterdi::: bende daha önce yazdım direkten dönenlerdenim hatta,
dow gelişmekte olan piyasaların gerisinden geliyor bu kadar basit