neyse ayuların hışmına uğramadan kaçayım, yaw flatken atıp tutması(borsacı milleti buna teknik analiz diyor:::) ne kolay.dng:D
Printable View
neyse ayuların hışmına uğramadan kaçayım, yaw flatken atıp tutması(borsacı milleti buna teknik analiz diyor:::) ne kolay.dng:D
geber dow geber.. yerin dibine çakıl emi ... vay anasını ... :o:o:o:o:o:o:
fxci procekjından hala umutluyum..yıkılmadım ayaktayım..
yok olmayacak Quenn böyle .. hexen baba aşağı projeksyon çizmedikçe düşmeyeceğiz ... :o:o:o:o:o:o... hexen babaaaa kurtar bizi boğaların elinden .. :o:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;122789]geber dow geber.. yerin dibine çakıl emi ... vay anasını ... :o:o:o:o:o:o:[/quote]
Ya etme selçuklu daha çok çıkar.:D:DKocaoğlan zararı kurtarmadan bırakmaz bunları.::::::Çok pis huyu var ekmeğini yedirtmez.
[QUOTE=selçuklu;122791]yok olmayacak Quenn böyle .. hexen baba aşağı projeksyon çizmedikçe düşmeyeceğiz ... :o:o:o:o:o:o... hexen babaaaa kurtar bizi boğaların elinden .. :o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
evet 8900 kapıycak battık :confused:
masallah bı geldım 6 sayfa olmus yıne..kayıt defterinin yaprakları da bitti bndan sonra herkes kend kaydnı tutsun,kayit gecicek bi yer yok artık:)
ne dedim geri almak için düşürüyorlar dedim değil mi? +50/60 tı ben dediğimde...
[QUOTE=Larossıan;122792]Ya etme selçuklu daha çok çıkar.:D:DKocaoğlan zararı kurtarmadan bırakmaz bunları.::::::Çok pis huyu var ekmeğini yedirtmez.[/QUOTE]
yok sen etme abi ... düşsün dow mümkünse .... batıracanmı bizi forumca ..... biz kendi aramzda para toplayıp karşılarız kocaoğlanın zararını ... :o:o:o:o:o:o:o.. helva siparişi veren yokmu ... :o:o:o:o:o:o kayıtlara geçsin ... :o:o:o
halil yıne coşkn tavırlar sergiliyo akbank duser dedgınden beri %5 koydu üstüne..sonra ne hıkmetse ordan dow a daldı yukarıları gosterdı..sonra bı ara parite cokucek dedı..gercı o nu da tuttrdu bugun 1.3940 lara gleır dedı geldi..hep dedgım gıbı dogru cıkarsa analiz yanlış çıkar sa yorum..
[quote=selçuklu;122796]yok sen etme abi ... düşsün dow mümkünse .... batıracanmı bizi forumca ..... biz kendi aramzda para toplayıp karşılarız kocaoğlanın zararını ... :o:o:o:o:o:o:o.. helva siparişi veren yokmu ... :o:o:o:o:o:o kayıtlara geçsin ... :o:o:o[/quote]
geçen günkü helvaları sen mı yapmıstn :onları dagıtmamıstk dıye hatırlıyorm onları yerız artık zarar olmasın bosa:o
artık bende sınırsız teşekkür var ver ver bitmiyor .. herkese teşekkür edeceğim bundan sonra .. :o:o:o:o:o:o