[QUOTE=jerfin;122847]o kelimenin pek hoş bi anlamı yok anadolu'da queen:)[/QUOTE]
ne biliyim düşsün diye söylüyolardı.. benim kötü niyetim yok valla..
Printable View
[QUOTE=jerfin;122847]o kelimenin pek hoş bi anlamı yok anadolu'da queen:)[/QUOTE]
ne biliyim düşsün diye söylüyolardı.. benim kötü niyetim yok valla..
[QUOTE=tuareg;122838]bu filmi izlemiştim, istersen sonunu da söyleyeyım:..::..:
sistem diye ben buna derim işte
izlemeyenlere tavsiye olunur
21.17 de şanzıman dağılmadı, yedek şanzımanı varmış gavurun, yenı hedef 22,17:)[/QUOTE]
Evet sonu müthiş bu filmin.
Bir de bu var tavsiye ederim vakti olana :
[url]http://www.vayy.net/Kazan-Dairesi-Boiler-Room-kisim-1.html[/url]
[quote=jerfin;122847]o kelimenin pek hoş bi anlamı yok anadolu'da queen:)[/quote]
walla bende uyarımı yaptım ama burda gülmekten yerlere yatıyorum..belliki pambık da anlamını bilmiyor:D:D:D baksana yazdıklarına:D:D
[quote=QUEEN;122846]ayıp mı bu ..Allah sizi kahretmesin:D[/quote]
ayıp bişey demekmiş şimdi astiden öğrendim.valla bilmiyordum anlamını üüü
ablacım valla özür dilerim.ayıp şeyler bunlar...
peki asti küskü ayıp bişeyse dowa,daxa vadeliye ne vericez? :::
[QUOTE=QUEEN;122848]ne biliyim düşsün diye söylüyolardı.. benim kötü niyetim yok valla..[/QUOTE]
düşsün diye daha neler neler söylüyorlar..:D kısaca asti'nin piyasa düşsün diye kullandığı hiçbir tezahüratı kullanma sen queen..:D
[QUOTE=SEYYAH;122851]ayıp bişey demekmiş şimdi astiden öğrendim.valla bilmiyordum anlamını üüü
peki asti küskü ayıp bişeyse dowa,daxa vadeliye ne vericez? :::[/QUOTE]
bilmiyoduk napalım.. halada bilmiyorum..:D
[quote=jerfin;122852]düşsün diye daha neler neler söylüyorlar..:D kısaca asti'nin piyasa düşsün diye kullandığı hiçbir tezahüratı kullanma sen queen..:D[/quote]
ya bisaniye..ben onu bir kere kullandım..sonra anlamını da dolaylı olarak yazarak..bir daha kullanmadım...sonra baktım vob trader ve bir iki arkadas daha kullanıyo, sesimi çıkarmadım ama zaten temenni olarak kullanınca endekslere karşı o kadar kulağa ve göze batmıyo ...ama pambığın kullanımı harbi komik olmuş.kom.kom.kom
1. taşa veya duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir.
2. taş kaldırmakta kullanılan uzun demir çubuk veya basit, ağaçtan kaldıraç:
:)))
[QUOTE=metatay;122855]1. taşa veya duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir.
2. taş kaldırmakta kullanılan uzun demir çubuk veya basit, ağaçtan kaldıraç:
:)))[/QUOTE]
matkap işte.. matkap verilirmi ..:Dne alaka:D:D
[quote=SEYYAH;122851]ayıp bişey demekmiş şimdi astiden öğrendim.valla bilmiyordum anlamını üüü
peki asti küskü ayıp bişeyse dowa,daxa vadeliye ne vericez? :::[/quote]
la pambık allahda seni güldürsün:D:D:D:D
ne vereceğinin önemi yok..ne verirsen ver ama foruma yazarken ayıklayıver:D:D
[quote=Astatin;122850]walla bende uyarımı yaptım ama burda gülmekten yerlere yatıyorum..[B]belliki pambık da anlamını bilmiyor[/B]:D:D:D baksana yazdıklarına:D:D[/quote]
allah kahretmiye seni.vallahi bilmiyordum lem.senden öğrendim.
bende yerlere yattım, ilahi seyyah...dng