biz kapanırken FDOW 8.826...şu anda 8.756...
sabaha aradaki farka göre açılırız artıkın...
Printable View
biz kapanırken FDOW 8.826...şu anda 8.756...
sabaha aradaki farka göre açılırız artıkın...
[quote=Larossıan;122868][I]8670 mi demişim. 8770 olacaktı :) neyse fdow sabah 4670 olur bizdede 42000 nin önü açılır...................[/I]
[I]gene yanlışlık var.[/I][/quote]
düzelttim. fdow 8670 olur. 4670 ise 5 ay sonra inşallah. yanlış yazdıkalrımında bazen bir manası olabiliyor. tesadüfen tabii..
Küskünün Anlamları:
[1] Taşa ya da duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir.
[2] Taş kaldırmakta kullanılan, uzun demir çubuk ya da basit, ağaçtan kaldıraç.
[3] Fırın temizlemekte ya da ateş karıştırmakta kullanılan sırık.
Argoda ver coşkuyu ver odunu ver .... şeklinde de gidebiliyor.
küskü terımını argo anlamda forumda kullanmanın cezası 15 yıl yasaklanmakla başlar diye bılıyorum ama nasılsa forumda mod yok.
[quote=tuareg;122872]30 yıllıkların sonucu acıklandı mı yada ne zaman acıklanacak, bilgi sahıplerının bılgılendırmesı fevkalade sevaba gecer.[/quote]
iyi değil ağustos 2007 den bu yana en yüksek seviye imiş 4,72.
[URL]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aTxJD2uhydvg[/URL]
[QUOTE=tuareg;122876]küskü terımını argo anlamda forumda kullanmanın cezası 15 yıl yasaklanmakla başlar diye bılıyorum ama nasılsa forumda mod yok.[/QUOTE]
hele bunu forumda başlatanlara müebbet verilmeli dimi reco..:::
[quote=jerfin;122878]hele bunu forumda başlatanlara müebbet verilmeli dimi reco..:::[/quote]
Artık bir kampanya başlatırsın, ardın sıra gani gani destekçi getiririm:D:D
(İlgili şahısla hiçbir husumetım yoktur maksat hukuk işlesin:D )
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
beddua yok .....dua var..
f sp de 942 altında, oh oh, suyundan da :)
[QUOTE=tuareg;122879]Artık bir kampanya başlatırsın, ardın sıra gani gani destekçi getiririm:D:D
(İlgili şahısla hiçbir husumetım yoktur maksat hukuk işlesin:D )[/QUOTE]
vallahi ilgili şahısla benim de hiçbir husumetim yok, maksat ipte sallanan kelleler görmek..:::
KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM...
Astatin'in (namı diğer pikidap):))) kullandığı kelimeler ile forumun ve de dolayısı ile toplumun genel ahlakını bozduğunu düşünenler bu yazıya teşekkür versin ve adalet işlemeye başlasın..:D
[QUOTE=flexy;122861]End of day olmasının dezavantajı nedir?[/QUOTE]
Sadece günlük verileri okur. 5 dklık ve saatlikelri okumaz.
Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng